۱۳۸۹ مهر ۲۰, سه‌شنبه

{~ Tazehaa Group ~} 21 Mehr - Axhay Jaleb va Didaniye Roz Donya



Agar Tasavir Ra Nemibinid Rooye Gozineye "Show images" ya "Display images below" click konid.Agar Nemitavanid Matnha Ra Bekhanid Marahele Zir Ra Donbal Konid : Right click (click rast) >> Encoding >> Unicode (UTF-8)


گروه اینترنتی تاز ها
www.Tazehaa.org

بیوگرافی بهرام رادان

بیوگرافی:
متولد سال ۱۳۵۸

مدرک تحصیلی: کارشناس مدیریت بازرگانی
- در سال ۱۳۷۸ در آموزشگاه هیوا فیلم بازیگری را آموخت.
- در اولین حضور سینمایی تنها به واسطه چهره اش شناخته شد: « شور عشق »
- اما فیلم به فیلم به دانش سینمایی خود افزود و توانست فوت و فن بازیگری را بیاموزد تا اینکه در چهارمین نقش آفرینی اش کاندید دریافت تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد در پنجمین جشن خانه سینما شد: « آواز قو »
- دو سال بعد در بیست و دومین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول را تصاحب کرد: « شمعی در باد »
- بازی تحسین برانگیز و تاریخی او در « سنتوری » دومین سیمرغ بلورین را برای او به ارمغان آورد.

.
بیوگرافی بهرام رادان|weblink.pixdooni.com


بیوگرافی مهران مدیری

بیوگرافی:
متولد سال ۱۳۴۰
دیپلم.
فعالیت هنری اش را از تئاتر آغاز کرد و در رادیو ادامه داد.
با نوروز ۷۲ (داریوش کاردان) خوش درخشید و سپس در تمام برنامه های طنزی که خود کارگردانی و بازی کرد، موفق بود.
.
بیوگرافی مهران مدیری |weblink.pixdooni.com


تلخی زیتون را بگیریم


اصولا زیتون ها به سه صورت کنسروی – شکسته و بی هسته هستند .
زیتون شکسته زیتو نی است که مراحل روغن گیری آن انجام شده است و زیتون بی هسته همان زیتون کنسروی است (روغن کشی نشده است) و برای تهیه ی زیتون پرورده و یا تزپین کردن با فلفل قرمز و بسته بندی های خوشگل استفاده می شود.
در هرحال همه ی زیتون ها یک تلخی دارند و تنها راه گرفتن تلخی آنها خواباندن در آب نمک و شستشوی چند باره ی آنها است تا طعم تلخی آن به حد مورد انتظار شما از بین برود .( میتوان در روز حدود سه الی چهار بار زیتون ها را می شویم و مجددا در آب نمک بریزیم )
در آخر که طعم مطلوب را پیدا کرد مجدا زیتون ها را در آب نمک بریزید شوری آن به اندازه ای باشد که خوراک آن برای شما مطبوع است (نه بی نمک و نه شور) و مثلا اگر در سطل های پلاستیکی سایز ماست های سه کیلویی می ریزی .روی آن ۱ یا ۲ قاشق روغن زیتون و گلپر (یک قاشق ) بریز معمولا زیتون را در جای خنک می گذارند وسعی کن این جای خنک یخچال نباشد
معمولا زیتون‌های سبز یا زیتون‌هایی که اندکی مانده تا رسیده شوند را برای مدتی در محلول‌های قلیایی می‌خوابانند تا تلخی گوشت آنها گرفته شود. سپس مدتی در آب می‌خوابانند و سرانجام در ظرف محتوی محلول کم‌نمک (مخلوط آب، نمک و سرکه) نگه می‌دارند یا اینکه از همان ابتدا فرآیند گرفتن تلخی را تنها با آب‌نمک انجام می‌دهند.

تلخی زیتون را بگیریم |eblink.pixdooni.com

●●●●● برای دیدن عکس ها به [ادامه مطلب] مراجعه کنید ●●●●●




--
دریافت این ایمیل به دلیل عضویت شما در گروه است
گروه اینترنتی تازه ها : tazehaa@googlegroups.com
شما هم به محفل 15000 نفری ما بپیوندید
براي دريافت مطالب بيشتر به اين آدرس مراجعه كنيد : http://groups.google.com/group/TAZEHAA
www.Tazehaa.org

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر