Sent to you by Hot News via Google Reader:
ژیلا بنی یعقوب گفته است که در پی نامه اعتراضی پیشین خود به دادستان تهران از ملاقات با همسر زندانی اش محروم شده است
ژیلا بنی یعقوب، روزنامه نگار و فعال حقوق زنان در نامه ای به عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران به زیر پا نهاده شدن حقوق قانونی همسر زندانی اش اعتراض کرده است.
خانم بنی یعقوب همسر بهمن احمدی امویی، روزنامه نگار معترض به انتخابات بحث برانگیز ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ است که در زندان به سر می برد.
در این نامه خانم بنی یعقوب نوشته است که در ۷ ماه گذشته نتوانسته از حق ملاقات با همسرش استفاده کند. همچنین خانم بنی یعقوب می نویسد که ممنوع الملاقات بودن خود را نتیجه نامه اعتراضی پیشین خود به دادستان تهران می داند.
آقای احمدی امویی درپی نوشتن چند مقاله انتقادی در حوزه ی عملکرد اقتصادی دولت در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ بازداشت شد و پس از محاکمه به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شد.
در یک سال گذشته به آقای احمدی امویی اجازه استفاده از مرخصی داده نشده است.
خانم بنی یعقوب در نامه خود نوشته است که "ملاقات حضوری یک امتیاز نیست که قابل سلب کردن باشد بلکه از حقوق اولیه و تصریح شده زندانیان در آیین نامه ی سازمان زندان هاست."
بنا بر این نامه، فردی که خود را "افضلی" و معاون دادستان تهران معرفی کرده در اواخر سال ۱۳۸۹ در دفتر دادستان تهران و از قول او گفته است که خانم بنی یعقوب حق ملاقات با همسر خود را ندارد.
به گفته خانم بنی یعقوب این فرد از او خواسته است تا به حال خود گریه کند و گفته است که " گریه به نفع توست."
ژیلا بنی بعقوب در بخش دیگری از نامه خود نوشته است: "البته من این حق را برای خودم محفوظ می دانم که یک روز از شما بپرسم چه کسانی و با چه منطقی مخالف بودند که من در آستانه سال نو فقط چند دقیقه در برابر بهمن بنشینم و دستش را توی دستم بگیرم و بدون واسطه شیشه و سیم تلفن به او بگویم که - عزیزم! بیشتر از همیشه دوستت دارم."
خانم بنی یعقوب همچنین گفته است که در بیش از هشت ماه گذشته به آقای احمدی امویی اجازه داده نشده است تا با مادرش تماس تلفنی داشته باشد.
نامه خانم بنی یعقوب در حالی منتشر شده است که در روزهای گذشته خانواده گروهی از زندانیان سیاسی و خانواده چند تن از کشته شدگان در حوادث اخیر اعتراضاتی را نسبت به رعایت نشدن حقوق خود خطاب به مقامات قضایی ایران مطرح کرده اند.
در پی افزایش اعتراضات به افزایش نقض حقوق بشر در ایران در دو سال گذشته ، هفته گذشته شورای حقوق بشر سازمان ملل خواستار تععین نماینده ای برای بررسی نقض حقوق بشر در ایران شد.
خانم بنی یعقوب درسال ۲۰۰۹ میلادی جایزه شجاعت در روزنامه نگاری را از بنیاد بین المللی رسانه های زنان دریافت کرد.
او همچنین پس از بازداشت در ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ و در پی اعتراض به تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ، محاکمه شده و به یک سال حبس تعزیری و سی سال محرومیت از فعالیت رسانه ای محکوم شده است.
Things you can do from here:
- Subscribe to BBCPersian.com | صفحه نخست using Google Reader
- Get started using Google Reader to easily keep up with all your favorite sites
این پیام از گروه اخبار داغ رسیده است
"HOT NEWS" group.
برای عضویت ایمیل بزنید به:
hotreads@gmail.com
برای حذف عضویت ایمیل بزنید به
hotreads+unsubscribe@googlegroups.com
برای تنظیمات بیشتر
http://groups.google.com/group/hotreads?hl=fa
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر