مسيحا نفس گرچه از دور فلك فتنه بسي مي آيد وز پي لاله و گل خار و خسي مي آيد فكر بيداد مكن دادرسي مي آيد مژده اي دل كه مسيحا نفسي مي آيد كه ز انفاس خوشش بوي كسي مي آيد دوش كز درد جدايي به بتي باده فروش شكوه مي كردم و مي آمدم از غم به خروش بر لب انگشت نهاد آن صنم و گفت خموش از غم هجر مكن ناله و فرياد كه دوش زده ام فالي و فرياد رسي مي آيد نخله ي طور ندا داد مرو راه هوس زين بيابان نشود جز شرري حاصل كس گفتم آري ولي اي شاهد سوزنده نفس زآتش وادي ايمن نه منم خرم و بس موسي آنجا به اميد قبسي مي آيد گرچه ما را ز رخت رخصت ديداري نيست يا اگر هست مرا ديده ي بيداري نيست ليك دل نيست كه در حسرت دلداري نيست هيچ كس نيست كه در كوي تواش كاري نيست هركس آنجا به طريق هوسي مي آيد عشق در سينه خروشيد كه معشوق اينجاست عقل زد طعنه كه اين مسئله پر چون و چراست هركسي نقش خيالي زد و ديديم خطاست كس ندانست كه منزلگه معشوق كجاست اين قدر هست كه بانگ جرسي مي آيد ما كه در كوي خرابات نهاديم قدم به وجود آمدگانيم ز اقليم عدم ساقيا تا به در آييم ز ويرانه ي غم جرعه اي ده كه به ميخانه ي ارباب كرم هر حريفي ز پي ملتمسي مي آيد هر نفس جان اسير از دل زندان بدن بر لب آيد كه جهان نيست بجز بيت حزن يعني اي مردم آزاده ي آن سوي چمن خبر بلبل اين باغ بپرسيد كه من ناله اي مي شنوم كز قفسي مي آيد اي نسيم سحري وقت خوشي مغتنم است كاروان مي رود و فرصت ديدار كم است حال كز لطف ازل روشني صبحدم است دوست را گر سر پرسيدن بيمار غم است گو بران خوش كه هنوزش نفسي مي آيد صبحگاهان كه صبا با نفس مشك فشان گفت با خواجه ي شيراز خبرهاي نهان كلك آن نابغه اين نكته چه خوش كرد بيان يار دارد سر صيد دل حافظ ياران شاهبازي به شكار مگسي مي آيد صبای تبریزی |
۱۳۸۹ مهر ۸, پنجشنبه
مسيحا نفس
3Jokes . com
3Jokes . com |
تفاوت سرویس مدرسه در ژاپن و ایران Posted: 30 Sep 2010 07:03 AM PDT |
عکس های زیبا از طراحی اتومبیل BMW Posted: 30 Sep 2010 06:53 AM PDT |
You are subscribed to email updates from 3Jokes . com To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Fw: | دانلود کتاب تاریخ طبری (کیفیت بالا) | مطلب 1 |
Sent: Mon, September 27, 2010 7:37:28 PM
Subject: | <div style="direction:rtl;text-align:right">دانلود کتاب تاریخ طبری (کیفیت بالا)</div> | مطلب 1 |
| <div style="direction:rtl;text-align:right">دانلود کتاب تاریخ طبری (کیفیت بالا)</div> | مطلب 1 | |
You are subscribed to email updates from Ancinet.ir To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
rahi moayeri
dooostane bozorgvar zemne tashakor az khedmati ke mikonid darkhasti dashtam agar az bozorgvaran kasi ebooke divane rahi moayeri ra darad lotf befarmaied ke ma dar an sooye koreye khaki cheshm entezarim ba tashakor ehsan az canada |
کهریزک هنوز قربانی می گیرد؟
Sent to you by Hot News via Google Reader:
همزمان با ادعای نیروی انتظامی مبنی بر عدم وجود ارتباط میان ترور دکتر عبدالرضا سودبخش و دکتر غلامرضا سرابی، دو پزشکی که در هفته گذشته در تهران به قتل رسیدند، رسانه های مستقل خبری، از ترور دکتر سودبخش به دلیل معاینه قربانیان جنایتگاه کهریزک و قتل دکتر سرابی به دلیل معاینه برخی از مقامات حکومت اسلامی و اطلاع از وضعیت پرونده پزشکی آنها خبر داده اند.
انتشار خبر ارتباط ترور دکتر سودبخش با پرونده جنایتگاه کهریزک که به تازگی "متهم اصلی" آن از سوی عباس جعفری دولت آبادی، "سعید مرتضوی" عنوان شده است، موجب شد تا دیروزاسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی، هرگونه ارتباط این ترور با جنایت کهریزک را تکذیب و بنا به گفته یکی از حاضرین در "نشست خبری هفتگی نیروی انتظامی"، به خبرنگار طرح کننده سئوال ارتباط این ترور با کهریزک نیز پرخاش کند.
به گزارش ایسنا، احمدی مقدم در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه "وطن امروز" و پس از اعتراض به وی مبنی بر اینکه "ما نباید خودمان تولید ابهام کنیم و این سئوالی نیست که خبرنگار وطنامروز بپرسد"، با رد هرگونه ارتباط دکتر سودبخش با جنایتگاه کهریزک گفته است: "این قتل هیچ علت سیاسیای نداشته است و هیچ ربطی به مسأله کهریزک ندارد، حتی پلیس از وزارت علوم نیز استعلام کرده و این پزشک هیچ سابقهای در کهریزک ندارد و ما اعلام میکنیم قطعا این قتل علت سیاسی نداشت و بهطور حتم این پزشک فردی سیاسی نبوده است".
علاوه بر فرمانده نیروی انتظامی که محمد رضا رادان، جانشین وی در این نیرو هم از جمله متهمان مطرح پرونده جنایت کهریزک است، عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران نیز یک روز قبل از سخنان احمدی مقدم، ترور زنجیره ای دو پزشک در تهران را "بی ارتباط با هم" دانسته و به فارس گفته بود: "تا کنون طی بررسیهای صورت گرفته هیچگونه ارتباطی میان قتل دکتر عبدالرضا سودبخش عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و حادثه سوءقصد به جان دکتر غلامرضا سرابی پیدا نشده است".
محمد شهریاری، قاضی کشیک دادسرای جنایی تهران نیز در تکمیل پروژه "بی ارتباط نشان دادن ترور ها" از اعتراف دو متهم به قتل دکتر سرابی و با انگیزه گرفتن انتقام مرگ مادرشان که در حین عمل جراحی قلب جان باخته، خبر داده بود.
این ترورها در حالی بی ارتباط با یکدیگر و نیز با مسائل سیاسی جلوه داده می شوند که انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با انتشار بیانیه ای به صورت تلویحی به انگیزه های سیاسی این ترورها اشاره کرده و آنطور که سایت آفتاب گزارش داده، آورده است: "پس از سوءقصد اول در حالی که فضا ابهامآلود به نظر میرسید، پلیس آگاهی تهران بزرگ انگیزه قتل را شخصی خواند و هر احتمال دیگر را منتفی دانست. پس از سوءقصد دوم نیز به سرعت این دو حادثه را فاقد هیچ ارتباطی ارزیابی نمود.آیا نگران کننده نیست که دو تن از بزرگان جامعهی پزشکی، در پایتخت و نه در مناطق دور افتاده و همچنین در پر رفتو آمدترین ساعات به ضرب گلوله کشته شوند و ما به راحتی با توجیه شخصی بودن این جنایات از کنار آن بگذریم؟"
این بیانیه می افزاید: "انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده ی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن محکومیت شدید این جنایات اسفبار و ابراز نگرانی از تکرار این وقایع، از مسئولین امر خواستار پیگیری هر چه سریعتر موضوع و دستگیری غیرفرمایشی عوامل اصلی آن است".
گفتنی است، پیش از این نیز، فرمانده نیروی انتظامی قتل مشکوک دکتر رامین پوراندرجانی، دکتر وظیفه جنایتگاه کهریزک را "خودکشی" عنوان کرده بود.
اینک علاوه بر افزایش شائبه ترور دکتر سود بخش به دست "آمران جنایت کهریزک" برخی منابع خبری از ارتباط قتل دکتر سرابی با اطلاعات وی از پرونده پزشکی برخی از مقامات جمهوری اسلامی خبر می دهند.
این منابع خبری تاکید کرده اند که این "متخصص جراحی قلب" بر خلاف ادعای قاضی کشیک دادسرای جنایی، با انگیزه های سیاسی به قتل رسیده است.
از خردادماه سال گذشته تا کنون علاوه بر ٣ پزشک یعنی رامین پوراندرجانی، غلامرضا سرابی و عبدالرضا سودبخش، دکتر معتمدی، استاد دانشگاه تهران و دکتر مسعود علی محمدی ترور شده اند. ترورهایی که موجب افزایش وحشت جامعه دانشگاهی کشور شده؛ تا کنون عاملان هیچ یک از این جنایات معرفی و یا شناسایی نشده اند.
Things you can do from here:
- Subscribe to roozonline.com: Latest News using Google Reader
- Get started using Google Reader to easily keep up with all your favorite sites
این پیام از گروه اخبار داغ رسیده است
"HOT NEWS" group.
برای عضویت ایمیل بزنید به:
hotreads@gmail.com
برای حذف عضویت ایمیل بزنید به
hotreads+unsubscribe@googlegroups.com
برای تنظیمات بیشتر
http://groups.google.com/group/hotreads?hl=fa
وزیر ارشاد: زنده کردن جنبش مُرده سبز معنی ندارد
Sent to you by Hot News via Google Reader:
چهاردهمین جشن خانه سینما و سخنان اصغر فرهادی همچنان با واکنش های مسئولان فرهنگی و سینماگران ایرانی رو به روست. در تازه ترین واکنش ها، محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به سخنان اصغر فرهادی اعتراض کرده و زنده کردن جنبش سبز را بی معنی دانسته است. خانه سینما نیز بیانیه جواد شمقدری درباره جشن خانه سینما را "سراسر کذب" و "مایه شگفتی" خواند.
محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حاشیه نشست خبری نمایشگاه رسانههای دیجیتال در پاسخ به سوالی درباره لغو پروانه ساخت فیلم جدایی نادر از سیمین به کارگردانی اصغر فرهادی گفت: "ما هیچگونه مقابلهای با اهالی سینما نداریم و از ابتدا هم بنا بر تعامل و همکاری بوده است."
او در عین حال از اهالی فرهنگ و هنر و به ویژه سینما خواست وارد "مباحث سیاسی" نشوند و گفت: "اینکه بعد از گذشت یکسال و خُردهای از داستان انتخابات یکی بیاید و با دستبند سبز بالای سن برود، درست نیست."
آقای حسینی گفت: "سال گذشته که این اتفاقات در مورد بعضی از هنرمندان افتاد گفتیم اینها به هر حال روح لطیفی دارند و شاید به طور عمیق وارد مباحث سیاسی نشدهاند اما الان دیگر اگر کسی بخواهد جنبش مُرده سبز را زنده کند معنی ندارد."
با آقای فرهادی بحثی نداریم
محمد حسینی گفت: "ما با هیچ شخصی از جمله آقای فرهادی یا دیگرانی که تحت تاثیر هیجانات حرفهایی زدهاند بحثی نداریم. حرف ما با حلقه گردانان این محافل است. مسئله ما کسانی است که به صورت سازماندهی شده دارند ارزشهای اسلامی را زیر پا میگذارند."
"البته خود آقای فرهادی هم متوجه شده که حرفهایش در جشن خانه سینما نامناسب بوده است. اینکه کسی آرزو کند که فردی ضد انقلاب مثل محسن مخملباف و خانوادهاش برگردد به ایران و انتظار هم داشته باشد که ما برایش فرش قرمز پهن کنیم نشان میدهد که مسئله دیگر صنفی و سینمایی نیست."
آقای حسینی گفت: "اینکه عدهای هم بیایند در آن فضا برای این حرفها سوت و کف بزنند از نظر ما محکوم است و قابل قبول نیست و به جد انتظار داریم که این روند را اصلاح کنند."
در گزارش هایی که از مراسم جشن خانه سینما منتشر شد، آقای فرهادی هنگام دریافت جایزه بهترین کارگردانی برای فیلم درباره الی، آرزو کرده بود که شرایطی پیش بیاید که گلشیفته فراهانی به ایران برگردد، و بهرام بیضایی، امیر نادری، محسن مخملباف و جعفر پناهی بتوانند در ایران فیلم بسازند.
هفته گذشته، مجوز ساخت فیلم جدید اصغر فرهادی با نام جدایی نادر از سیمین پس از آغاز فیلمبرداری در تهران لغو شد.
جواد شمقدری لغو مجوز ساخت این فیلم را به دلیل "صحبت هایی که وی (آقای فرهادی) در مراسم جشن خانه سینما داشت" دانسته بود.
احمد مسجدجامعی، وزیر سابق ارشاد، در جشن خانه سینما
در همین حال، جواد شمقدری، معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد، روز چهارشنبه (۷ مهرماه) بیانیه ای منتشر کرد که با "انا لله و انا الیه راجعون"، عذرخواهی از "شهدا، ایثارگران"، مردم و رهبر ایران، و "طلب بخشش در درگاه الهی و پیشگاه امام حاضر مهدی موعود" شروع می شد.
او در این بیانیه نوشت:" اینکه در مراسمی به نام جشن خانه سینما با هلهله و شادی بی خبران و غافلان، پایان نظام جمهوری اسلامی ایران را آرزو می کنند چه باید کرد! کسی که از روی غرور جاهلانه و شاید هم غفلت چنین سخنانی بر زبان می راند چه پاسخی دارد؟!
به نظر می رسد اشاره آقای شمقدری به سخنان اصغر فرهادی، هنگام دریافت جایزه بهترین کارگردانی برای فیلم درباره الی در مراسم جشن خانه سینما بوده است.
جواد شمقدری در بیانیه اش نوشت: "کسانی که شنیدند و سکوت کردند، کسانی که تشویق کردند و هلهله سر دادند، به راستی می دانند کجا ایستاده اند؟ می دانند پاگذاشتن بر روی میراث بزرگ امام و رهبرکبیر انقلاب اسلامی و پایمال کردن خون دهها هزار شهید چه جفای بزرگی است؟"
اما در بیانیه خانه سینما آمده است:"آنچه در جشن سینمای ایران گذشت به استناد وقایع ثبت شده در حافظه دوربینها و حضور دهها خبرنگار و صدها تن از اهالی فرهیخته سینمای ایران به هیچ وجه با اتهاماتی که در بیانیه معاونت سینمایی آمده همخوانی و مطابقت نداشته و ندارد."
در این بیانیه آمده است: "نیاز کشور، جامعه و فرهنگ به تدبیر و عقل و انصاف ضرورتی انکارناپذیر است."
"خانه سینما بر مدار آن چه تاکنون عمل نموده است نیاز امروز جامعه سینمایی کشور را در عقلانیت و آرامش می داند. لذا با رد هر نوع رفتار مبتنی بر احساسات بالاخص از ناحیه مدیران فرهنگی، ضرورت امروز سینمای ایران را کار مضاعف مدیران برای نجات سینمای گرفتار بحران می داند."
توضیحات اصغر فرهادی
اصغر فرهادی، تهیه کننده و کارگردان فیلم، روز سه شنبه (۶ مهر) در گفت و گویی با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان اینکه "فقط می خواهم این فیلم را نجات دهم"، اعلام کرده بود که سخنانش "هم بد نقل قول شده، هم بد تعبیر شده."
باران کوثری در جشن خانه سینما
او درباره سخنانش در جشن خانه سینما گفت: "احساسم این نبود که نام بردن از یک فیلمسازخارج از ایران معنیاش تایید دیدگاه سیاسی و اعتقادی اوست. من آرزو کردم شرایطی شود که سینماگر در کشور خودش فیلم بسازد چون شاهدیم وقتی از مملکت میروند، مسیر حرفه ای آنها چقدر تغییر میکند."
"در حین حرفهای آقای سیروس الوند با خودم گفته مرحوم حاتمی را مرور میکردم و یاد فیلم دونده امیر نادری افتادم، یاد مسافران و باشو غریبه کوچک و همینطور نون و گلدون و فیلمهایی دیگر. بعد فکر کردم که چه عجیب سه نفر از سازندگان این فیلمها در این لحظه بیرون از مملکت هستند، با اسامی این فیلمها در ذهنم رفتم که جایزه را بگیرم ."
در حال حاضر، فیلمبرداری فیلم جدایی نادر از سیمین که به گفته آقای فرهادی ۳۵ درصد آن انجام شده، متوقف مانده است.
Things you can do from here:
- Subscribe to BBCPersian.com | صفحه نخست using Google Reader
- Get started using Google Reader to easily keep up with all your favorite sites
این پیام از گروه اخبار داغ رسیده است
"HOT NEWS" group.
برای عضویت ایمیل بزنید به:
hotreads@gmail.com
برای حذف عضویت ایمیل بزنید به
hotreads+unsubscribe@googlegroups.com
برای تنظیمات بیشتر
http://groups.google.com/group/hotreads?hl=fa
استاکس نت چه میکند؟
Sent to you by Hot News via Google Reader:
شهریار صیامی
بی بی سی
بحث بر سر کرم کامپیوتری استاکس نت در ایران به تازگی بالا گرفته است
علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی هسته ای ایران گفته است: "کرم اینترنتی استاکس نت وارد سیستم اصلی نیروگاه بوشهر نشده و فقط در بعضی از لپ تاپ های شخصی مشاهده شده است."
نتایج آخرین پژوهش کارشناسان امنیت کامپیوتر نشان می دهد که کرم استاکس نت ماموریت تخریب کننده دارد؛ این تخریب می تواند شامل از کار انداختن کامل سیستم کارخانه ها یا حتی انفجار در آنها باشد. گروهی از کارشناسان معتقدند هدف های این کرم در ایران قرار دارند.
ماجرا زمانی شروع شد که در ۳۱ تیرماه امسال، شرکت سیمانتک در کالیفرنیا، گزارشی درمورد آلودگی کامپیوترهای جهان به این کرم منتشر کرد. در این گزارش عنوان شده بود که حدود ۶۰ درصد آلودگی های جهان به این کرم کامپیوتری در ایران قرار دارد. رسانه ها با سردی با این خبر برخورد کردند، اما اولین گزارشی تحقیقی در این مورد از تلویزیون فارسی بی بی سی پخش شد.
استاکس نت مهاجم است نه جاسوس
تاکنون نتایج پژوهش کارشناسان نشان می داد که کرم استاکس نت به سیستم های کنترل صنعتی زیمنس به نام اسکادا نفوذ می کند و به جمع آوری و ارسال اطلاعات می پردازد. اما سیمانتک در تاریخ ۱۵ مرداد گزارش دیگری منتشر کرد که نشان می دهد این کرم یک مهاجم تخریب کننده است نه جاسوس سیستم های صنعتی.
براساس این گزارش، کرم استاکس نت از طریق هرنوع شبکه و یو اس بی، به پی ال سی یا بخش اصلی مدار سیستم های کنترل صنعتی نفوذ و با وارد کردن کدهای خود، برنامه جدیدی در پی ال سی جایگزین می کند. بنابراین می تواند کنترل کارخانه را تا حدودی در دست بگیرد. در این صورت مثلاً می تواند در یک کارخانه پتروشیمی، تنظیم فشار در منبع یا لوله های مواد را در دست بگیرد و با افزایش فشار باعث انفجار شود یا در نیروگاه های تولید برق، ولتاژ را ببرد و به دستگاه ها آسیب برساند.
اطلاعات جدید درباره استاکس نت گویا این است که برخلاف تصور گذشته، فقط سیستم های کنترل صنعتی زیمنس مورد خطر نیستند، بلکه پی ال سی یا بخش اصلی مدار هر سیستم کنترل صنعتی می تواند به این کرم آلوده شود. بنابراین، کارخانه هایی که دارای سیستم های کنترل صنعتی هستند، مانند نیروگاه های برق، مراکز تصفیه آب، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، فولاد و حتی کشتی های بزرگ تجاری و ناوهای جنگی، می توانند هدف این کرم مهاجم باشند.
اگرچه این کرم در کامپیوترها خانگی دیده شده است و در این کامپیوترها تکثیر می شود، اما هدف اصلی آنها سیستم های کنترل صنعتی است و ظاهرا خطری برای کامپیوترهای شخصی ندارند.
چرا استاکس نت برای ایران تهدید جدی محسوب می شود؟
استاکس نت فقط کامپیوترهای ایران را آلوده نکرده است. ۱۸ درصد آلودگی های شناخته شده در اندونزی، مقداری در هند و فقط دو درصد در آمریکا و البته در سایر کشورهای دنیا وجود دارد. زیمنس ۱۴ اسکادا آلوده به این کرم را در اروپا پیدا کرده است. اما چرا تمام انگشت ها رو به ایران نشانه رفته است؟
بیشتر پژوهشگران بالا بودن آلودگی در ایران را علت این نتیجه گیری می دانند، اما گزارش سیمانتک و شرکت آلمانی به نام لانگنر می گوید، این کرم اطلاعات پی ال سی را استخراج می کند و ممکن است بتواند براساس "تایم زون" (منطقه زمانی) و اطلاعات خاص دستگاه مشخص کند که آن دستگاه در کدام منطقه و حتی چه کارخانه ای قراردارد. بنابراین مثلاً وقتی اطلاعات نیروگاه برقی در ایران را دریافت کرد براساس برنامه ریزی از پیش می داند که عملیات شروع شده است!
شرکت سیمانتک و شرکت آلمانی لانگنر بطور پیوسته در حال پژوهش درباره این کرم هستند. ظاهراً شرکت های دیگری همچون کاسپرسکی و ماکروسافت نیز پژوهش هایی را درمورد این کرم انجام داده اند. اما لانگنر مدعی است که استاکس نت را تا حدود زیادی رمزگشایی کرده است. لانگنر معتقد است براساس این رمزگشایی این کرم به هدف خیلی بزرگی حمله خواهد کرد که ممکن است نیروگاه اتمی بوشهر در ایران باشد. اما سیمانتک هدف قرار داشتن ایران را به طور قطع تایید نمی کند.
هنوز پژوهش ها به پایان نرسیده است و آخرین نتایج در کنفرانس ضد بدافزار ونکوور که از ۷ مهرماه آغاز شده است ارائه خواهد شد.
استاکس نت را چه کسی طراحی کرده است؟
پایان رمزگشایی این کرم احتمالاً نشان خواهد داد که چه کسی یا چه کشوری آن را طراحی کرده است. تاکنون پیچیدگی بسیار زیاد و هدف های خاص این کرم باعث شده بود که عنوان شود این کرم توسط یک کشور طراحی شده است نه یک شرکت یا هکرهای خانگی.
گزارشی از ماکروسافت نشان می دهد که طراحان این کرم اینترنتی از امضای دیجیتالی شرکت معتبر "ریل سمیکانداتتور کورپرشن"، تولید کننده سخت افزار استفاده کرده اند. بنابراین سیستم های ایمنی فایروال بسیار قوی هم استاکس نت را به عنوان محصولی از این شرکت می پذیرند و مقاومتی نمی کنند.
این شرکت قطعاً نمی تواند این امضای دیجیتالی را با اراده خود در اختیار طراحان کرم قرارداده باشد و احتمالاً امضای دیجیتالی آن سرقت شده است. سرقت این امضای دیجیتالی کاری بس دشوار است که توسط یک باند بسیار پیشرفته یا سازمان های امنیتی کشورها با بودجه بالا امکان پذیر است. این موضوع هم می تواند سرنخی برای یافتن طراح کرم باشد.
عملیات استاکس نت در آینده
درحالیکه مقامات سیاسی ایران داستان را پایان یافته تلقی می کنند کارشناسان امنیت کامپیوتر همه چیز را در شروع می بینند. بعضی از آنها معتقدند عملیات استاکس نت در شمارش معکوس است و می تواند در صنایع نفت و گاز یا بعضی از نیروگاه های برق یا حتی در صنایع هسته ای اخلال جدی ایجاد کند. به گفته آنها این کرم حتی می تواند موجب اختلال در کار مراکز احتمالی هسته ای بشود که اصلاً کسی از وجود آنها با خبر نیست.
اظهارات آقای صالحی تایید نظرات کارشناسان است. چرا که آنها نیز معتقدند که یافتن و مشاهده کرم استاکس نت در سیستم های کنترل صنعتی بسیار دشوار است و در مواردی غیر ممکن، اما آن را در کامپیوترهای خانگی براحتی می توان پیدا کرد. از آنجا که آقای صالحی گفته است که این کرم در کامپیوترهای شخصی برخی از کارکنان انرژی هسته ای ایران دیده شده است، می توان نتیجه گرفت که احتمال آلودگی نیروگاه هسته ای بوشهر به آن هم وجود دارد.
Things you can do from here:
- Subscribe to BBCPersian.com | صفحه نخست using Google Reader
- Get started using Google Reader to easily keep up with all your favorite sites
این پیام از گروه اخبار داغ رسیده است
"HOT NEWS" group.
برای عضویت ایمیل بزنید به:
hotreads@gmail.com
برای حذف عضویت ایمیل بزنید به
hotreads+unsubscribe@googlegroups.com
برای تنظیمات بیشتر
http://groups.google.com/group/hotreads?hl=fa
جناب روح الامینی؛ شما در خون شهیدان و اشک یتیمان شریکید!(دکتر مهدی خزعلی)
Sent to you by Hot News via Google Reader:
با ۷۰ امتیاز و ۳ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات
Things you can do from here:
- Subscribe to بالاترین using Google Reader
- Get started using Google Reader to easily keep up with all your favorite sites
این پیام از گروه اخبار داغ رسیده است
"HOT NEWS" group.
برای عضویت ایمیل بزنید به:
hotreads@gmail.com
برای حذف عضویت ایمیل بزنید به
hotreads+unsubscribe@googlegroups.com
برای تنظیمات بیشتر
http://groups.google.com/group/hotreads?hl=fa
پدر یک شهید در مراسم یادمان دفاع مقدس خطاب به سردار جعفری : چرا پاسخ نامه هم...
Sent to you by Hot News via Google Reader:
با ۷۲ امتیاز و ۱ نظر فرستاده شده در بخش اجتماعی
نظرات
Things you can do from here:
- Subscribe to بالاترین using Google Reader
- Get started using Google Reader to easily keep up with all your favorite sites
این پیام از گروه اخبار داغ رسیده است
"HOT NEWS" group.
برای عضویت ایمیل بزنید به:
hotreads@gmail.com
برای حذف عضویت ایمیل بزنید به
hotreads+unsubscribe@googlegroups.com
برای تنظیمات بیشتر
http://groups.google.com/group/hotreads?hl=fa
{تفريح و سرگرمي}, [4023] شاهکارهای عکاسی از زیبایی چشم ***
|
--
اين ايميل را براي دوستان خود هم بفرستيد.
و به آنها بفرماييد، روي خط پايين كليك كنند تا براي آنها هم مطالب خوب و جالب بفرستيم
http://groups.google.com/group/taf_sar/subscribe
اين ايميل بدليل عضويت شما در گروه تفريح و سرگرمي است.
ايميل گروه اين است. taf_sar@googlegroups.com
اگر از دست ما ناراحت هستيد و نمي خواهيد مطالب ما بدست شما برسد پس خط پايين را كليك كنيد.
taf_sar+unsubscribe@googlegroups.com