یک متخصص شیمی مواد غذایی با بیان اینکه یک سوم انرژی بدن در طول روز از طریق مصرف صبحانه تامین میشود، گفت: مصرف کاکائو در شیر و یا هر فرآورده دیگری در وعده صبحانه، جذب کلسیم در بدن را به خطر میاندازد.
دکتر مهران محسنی ، مصرف صبحانه کامل را زمینهساز مصرف ناهار متعادل و شام متعادلتر عنوان کرد و افزود: صبحانه کامل صبحانهای است که در آن از گروه غلات، حبوبات، میوهجات، لبنیات و البته چربیها به میزان کم استفاده شود.
وی با اشاره به استفاده از تنوع غذایی در وعده صبحانه، خاطرنشان کرد: نوشیدن آب میوهها در وعده صبحانه موجب جذب میزان قابل توجهی از ویتامینها میشود که متاسفانه مصرف آب میوه در وعده صبحانه ایرانیها جایگاه ثابتی ندارد.
محسنی در ادامه پرهیز از مصرف موادغذایی پرچرب مانند سوسیس و کالباس و یا کلهپاچه در وعده صبحانه افرادی که دارای اضافه وزن هستند را تاکید کرد و یادآور شد: در مورد کودکان هم توصیه میشود که از این نوع مواد غذایی به میزان کم استفاده شود و یا اینکه حتیالمقدور استفاده نشود.
این متخصص شیمی مواد غذایی که با ایسنا سخن می گفت، مصرف صبحانه کامل به ویژه در کودکان را موجب کاهش خطر چاقی دانست و افزود: علاوه بر آن، مصرف صبحانه در کودکان مانع از پرخاشگری آنها نیز میشود و افزایش سطح ایمنی، یادگیری، خصوصیات روحی و روانی و رشد کودکان را در پی خواهد داشت.
محسنی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد لبنیات مصرفی در وعده صبحانه جذب میشود، گفت: غلات نیز با افزایش تدریجی گلوگز خون میزان قند خون را تا ظهر و زمان مصرف ناهار، به تدریج افزایش داده و مانع از افت قند خون میشود.
--اين ايميل را براي دوستان خود هم بفرستيد.
و به آنها بفرماييد، روي خط پايين كليك كنند تا براي آنها هم مطالب خوب و جالب بفرستيم
http://groups.google.com/group/taf_sar/subscribe
اين ايميل بدليل عضويت شما در گروه تفريح و سرگرمي است.
ايميل گروه اين است. taf_sar@googlegroups.com
اگر از دست ما ناراحت هستيد و نمي خواهيد مطالب ما بدست شما برسد پس خط پايين را كليك كنيد.
taf_sar+unsubscribe@googlegroups.com
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر