۱۳۹۰ آذر ۲, چهارشنبه

7 ابزار برای حفاظت از کامپیوتر شما در مقابل یک فلش مموری آلوده

7 ابزار برای حفاظت از کامپیوتر شما در مقابل یک فلش مموری آلوده

Link to یک فتحی

7 ابزار برای حفاظت از کامپیوتر شما در مقابل یک فلش مموری آلوده

Posted: 23 Nov 2011 08:20 AM PST

دیگر این روزها در جیب همه ما یک USB Flash Memory آلوده وجود دارد. شاید هم عین من یک هارد پاسپورتی در جیب دارید اما در هر حال همه ما قبول داریم که این روزها هر کاربر نسبتا آماتور کامپیوتر هم برای انتقال اطلاعات به یکی از این فلش‌های ارزانقیمت برای جا به جایی اطلاعات نیاز دارد.
همین مسئله نویسندگان نرم‌افزارهای مخرب را خوشحال می‌کند. ویروس نویسان هر روز با خیال راحت به گسترش ویروسها و تروجان‌هایشان می‌پردازند و کاربران از همه جا بی‌خبر هم آلودگی را از کامپیوتری به کامپیوتر دیگر سرایت می‌دهند.
شما چی کار می‌کنید؟ صبر می‌کنید تا اسیر یکی از این نرم‌افزارهای عمدتا جاسوسی بشوید و بعد اشک ربزان به دنبال راه حل بگردید؟ پس برای چه می‌گویند پیشگیری بهتر از درمان است؟

در این مطلب به بررسی 7 ( به علاوه 3 ) ابزار بسیار کاربردی می‌پردازیم که  در اینجا معرفی شده است و می‌توانند از کامپیوتر شما در مقابل هر نوع فلش آلوده به ویروس محافظت کند. با این ابزارها آشنا بشوید و خیال‌تان راحت باشد فلشی که به کامپیوتر می‌زنید دیگر نمی‌تواند آسیبی به شما وارد کند.

 USB Threat Defender
همه ما با ویروس autorun.inf که به حق شایسته عنوان شایعترین عارضه فلش مموری است آشنا هستیم. USB Threat Defender نه تنها قاتل این ویروس است بلکه یک سپر حفاظتی محکم هم در برابر این ویروس می‌سازد پس در هر حال توصیه می‌کنم استفاده کنید از قدرتش.

این ابزار قدرت فوق‌العاده‌ای هم در شناسایی ویروسهای کول دیسکها دارد به طوری که ویروسهایی را شناسایی می‌کند که بسیاری از بهترین آنتی ویروس های جهان هم از شناسایی آنها عاجز هستند.

The USB Program
این برنامه برخلاف دیگر برنامه‌های معرفی شده در لیست یک کار ویژه می‌کند. این برنامه در حافظه سیستم می‌نشیند و به صورت اتوماتیک نام فایلهایی نظیر autorun.inf را به autorun.inf_current date_time تغییر می‌دهد و attribute ( خصوصیت ) آن را به نرمال تغییر می‌دهد تا در سیستم قابل رویت شود. به همین راحتی بسیار از فایلها را ایزوله می‌کند.

McAfee VirusScan USB
نام مک‌آفی برای شناختن قدرت این اسکنر کافی است. قدرت مقابله بالا با انواع virus threats و کار کردن بدون نشانی در پس زمینه و آپدیت روزانه از ویژگی‌های مک آفی ویروس اسکن یو اس بی است.
متاسفانه نسخه رایگان و آزمایشی ندارد اما من توصیه می‌کنم اگر قدرت خرید دارید به نام مک‌آفی اعتماد کنید و این نرم‌افزار را تهیه کنید. مخصوصا که اگر راضی نباشید می‌توانید آن را به فروشنده برگردانید.

USB immunizer
autorun-based malware  گونه‌ای از بدافزارهاست که همانطوری که از نامش مشخص است از قابلیت اجرا شدن خودکار استفاده می‌کند. علاوه بر فلش مموری‌ها، رم‌های SD و میکرو اس دی و … هم به شدت در برابر آنها آسیب‌پذیر هستند. 
ایمن کننده USB محصول کمپانی سرشناس بیت دفندر ( Bitdefender  ) جلوی این سری از برنامه‌ها را می‌گیرد و مثلا اجازه نمی‌دهد فایل autorun.inf یا دیگر ابزارهای «اتوماتیک اجرا شو» ایجاد یا اجرا شوند.

Panda USB Vaccine
کمپانی پاندا سالهای نه چندان دور در ایران محبوبیت فوق‌العاده‌ای داشت اما این روزها جای خودش را به رقیبان قدرتمندش داده است. پاندا یو اس بی واکسینه واکسن قدرتمند این کمپانی برای یو‌اس‌بی‌های شماست.
این نرم افزار در اولین قدم جلوی اجرای ویروسها را می‌گیرد و اجازه هر نوع تخریب اعم از خواندن، ایجاد کردن و پاک کردن و … را از آنها سلب می‌کند.

Ninja Pendisk
عمده محبوبیت این ابزار به خاطر مقابله با ctfmon.exe است که در حد autorun.inf نیست اما باز هم شایع است. نینجا پن دیسک اول شروع به گشتن USB می‌کند و بعد از بررسی اجازه اجرای ابزارهای مختلف را می‌دهد. 

Autorun Protector
اگر یک ابزار چندکاره می‌خواهید این این نرم‌افزار فوق‌العاده است. دو ویژگی عمده این نرم‌افزار آن را در جای خاصی قرار می‌دهد. اول این که از کامپیوتر شما در مقابل ابزارهای قابل حمل دفاع می‌کند.
دوم این که از ابزارهای قابل حمل شما چون USB درایوها و انواع هارد پاسپورتی و اکسترنال دسکتاپ و … حفاظت می‌کند که از دیگر ابزارها ویروس نگیرند.

البته این لیست سه مهمان دیگر هم دارد. این سه ابزار هر سه در نوع خود خوب کار می‌کنند اما به خاطر ساختار و عملکرد مشابه و برای کوتاه شدن مطلب از توضیح درباره آنها خودداری می‌کنم :

USB Guardian
Autorun Virus Remover
USB Disk Security

مسلما این ابزارها جایگزینی برای آنتی‌ویروسها نیستند. اما به خاطر کاربرد تخصصی آنها بسیار کارآمد هستند و همانطوری که اشاره شد در زمینه کول دیسک‌‌ها بسیار عالی عمل می‌کنند. به خصوص که ممکن است به هر دلیل دسترسی به آنتی‌ویروس مناسب وجود نداشته باشد.
مطمئن هستیم دیگر از شر ویروسها و کرم‌های بسیاری خلاص می‌شوید. با معرفی این مقاله به دوستان‌تان به آنها هم کمک کنید در این راه. اگر هم ابزاری می‌شناسید که می‌شود به این لیست اضافه کرد بفرمایید. اینجا قتلگاه autorun.inf است.

پیشنهاد می‌کنم بخوانید :
10 نرم‌افزار قابل حمل اساسی برای هر USB درایو
از کجا و چگونه بفهمیم فایلی که دانلود کردیم ویروس هست یا نه؟  

با این دکمه به سرعت می‌توانید به ما نظر خود را بگویید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر