۱۳۹۰ آبان ۱۳, جمعه

[گروه لیمو:7511] پیازچه خوش طعم، پرخاصیت و داروی سرماخوردگی


یازچه سرشار از مواد مغذی است و طعم مطبوع و متفاوتی را به غذا اضافه می کند.

پیازچه 5000 سال پیش در باغ های چینی پرورش داده می شد و مصریان باستان آن را به عنوان سمبل کائنات پرستش می کردند.

این خوردنی بسیار مغذی و پرخاصیت ترکیبی از خواص مفید پیاز و سبزیجات را با هم دارد. پیازچه منبع غنی از ویتامین "كا"، ویتامین "ث" و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین " آ " است.

افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیب زمینی، گل کلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا می دهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایم تر از پیازهای دیگر است.

به گزارش پایگاه اینترنتی ارگانیک، همانطور که مطرح شد پیازچه منبع غنی از ویتامین ها و املاح است که به درمان بسیاری از ناخوشی ها و بیماری ها کمک می کند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماری های دیگر را نیز کاهش می دهد.

برخی از بارزترین خواص این سبزی عبارتند از:

قندخون را کاهش می دهد.
برای کاهش و بهبود مشکلات روده ای و معده ای موثر است.
اغلب بعنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی عادی استفاده می شود.
همچنین بعنوان یک اشتهاآور و نیز برای کمک به هضم غذا بسیار مفید است.
سرعت گردش خون را در بدن افزایش می دهد.
--
این عشق که سرمنزل زیباییهاست
سرچشمه مهروغصه و شادیهاست
گربازی جان زما بسی شیرین است
سختیش  بسی بیشتر از بازیهاست

--
دریافت این پیام بدلیل ثبت نام شما در گروه است گروه Google Groups "لیمو
»« Lemon".
جهت ارسال به این گروه، ایمیل را ارسال کنید به lymoo@googlegroups.com
 
برای سایر گزینه ها، به این گروه مراجعه کنید در
http://groups.google.com/group/lymoo?hl=fa?hl=fa

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر