۱۳۹۰ اسفند ۵, جمعه

MediaNews.ir

MediaNews.ir


گوگل ۳۲ نام دامنه را تصاحب کرد

Posted: 24 Feb 2012 12:50 PM PST

ایتنا – گوگل ۳۲ نام دامنه را که با زیرکی، مشابه سایت گوگل دات کام ثبت شده بود، به حکم دادگاه تصاحب کرد.

این سایت‌ها با هدف جلب بازدیدکننده بیشتر، قصد سوءاستفاده از محبوبیت گوگل را داشته است.

گروه داوری National Arbitration Forum که از سال ۱۹۹۹ برای رسیدگی به اختلافات نام دامنه تشکیل شده است، دستور انتقال این آدرس‌ها به شرکت گوگل را صادر نمود.

به گزارش ایتنا به نقل از TheNextWeb، کارشناسان، حکم دادگاه را موفقیتی دیگر برای گوگل ارزیابی می‌کنند.

این ۳۲ نام دامنه، به یک شرکت مستقر در هنگ کنگ تعلق داشته است و حروف به کار رفته در آن به گونه‌ای انتخاب و چینش شده که در نگاه اول، کاربر را به یاد گوگل می‌اندازد.

تکنیک به کار رفته در این آدرس‌ها تقریباً مشابه تکنیک Typosquatting است که طی آن، کلاهبرداران از طریق اشتباه تایپی کاربران آنها را به وب‌سایت دیگری راهنمایی می‌کنند.

لیست این دامنه‌ها به شرح ذیل است:
geoolge.com
gggoogle.com
ggolge.com
ggoole.com
go0gle.com
gogelmail.com
goggleemail.com
gogglemails.com
gologle.com
googemail.com
googer.com
googlae.com
googlecalander.com
googlede.com
googledevice.com
googleen.com
googlehomepage.com
googleparking.net
googlepictures.com
googletr.com
googlev.com
googlp.com
googlse.com
googlu.com
googne.com
googole.com
googu.com
goolggle.com
goolgle.com
goolglemail.com
gooogly.com
gougle.com

پرونده اکتا به دیوان دادگستری اروپا ارجاع شد

Posted: 24 Feb 2012 12:50 PM PST

همشهری‌آنلاین - کمیسیون اروپا در نشست هفتگی خود تصمیم گرفت در مورد موافقتنامه بین‌المللی مبارزه با تجارت غیرقانونی موسوم به اکتا (ACTA) نظر دیوان دادگستری اروپا را جویا شود.

این توافقنامه که اصولا با هدف مبارزه با خرید و فروش غیرقانونی دارو و حمایت ازحق مالکیت معنوی در فضای سایبر طراحی شده، دامنه وسیعی را در بر می‌گیرد و شامل جلوگیری از داد وستد کالاهای تقلبی و دانلود غیرقانونی از روی وب سایت‌های اینترنتی هم می‌شود.

بسیاری از کاربران اینترنتی در اروپا با انتقاد از این توافقنامه چند جانبه آنرا مغایراصول و آزادی‌های اساسی بشر می‌دانند و تاکنون تجمعات اعتراضی بسیاری برضد آن درشهرهای اروپایی برگزارکرده‌اند.

توافقنامه تجاری ضد جعل یا اکتا (The Anti-Counterfeiting Trade Agreemen - ACTA) تلاشی بین المللی در راستای حفاظت از حقوق معنوی محصولات فرهنگی بوسیله ممنوعیت جعل کالا و سرقت اینترنتی است و دست کم سی دولت از جمله ژاپن، ایالات متحده آمریکا، کانادا و اعضای اتحادیه اروپا بر سر این پیمان به توافق ابتدایی دست یافته‌ و برخی از کشورهای اروپایی همچون آلمان نیز اعلام توافق خود را به تعویق انداخته‌اند.

کارل دو خوخت کمیسر بازرگانی اتحادیه اروپا در واکنش به این تصمیم کمیسیون به خبرنگار یورونیوز گفت:"شخصا معتقدم که این توافقنامه، توافقنامه خوبی است و هیچ نکته منفی درآن وجود ندارد و بخوبی ازحق مالکیت معنوی حمایت می‌کند. ما نفت و گاز نداریم. منابع معدنی نداریم... چیزی که ما داریم حق مالکیت معنوی است که باید با جدیت و تمام وجود از آن پاسداری کنیم."

از سوی دیگر دونالد توسک نخست وزیر لهستان از سران احزاب دست راستی اروپا خواست که این توافقنامه را درهمین مرحله رد کنند چرا که برای حمایت از برخی از حقوق مربوط به مالکیت معنوی، آزادی افراد را تا حد بسیار زیادی نادیده می‌گیرد.

درپی مذاکرات اتحادیه اروپا با برخی کشورها و از جمله آمریکا، کانادا، مکزیک، مراکش، ژاپن، سنگاپور، کره جنوبی، نیوزیلند و استرالیا، این توافقنامه 26 ژانویه از سوی طرف‌ها و از جمله 22 کشور اروپایی درتوکیو امضاء شد. (بجز آلمان، هلند، اسلواکی، استونی و قبرس)

این توافقنامه درصورتی در اروپا اعتبار پیدا می‌کند که همه 27 عضو آنرا تایید کنند و در مرحله بعد از تصویب پارلمان‌های این کشورها بگذرد و در پایان توسط پارلمان اروپا نیز تایید شود.

طرح SOPA مخفف عبارت Stop Online Piracy Act به معنی قانون توقف راهزنی آنلاین (در دستور کار مجلس نمایندگان آمریکا ) و دیگری لایحه PIPA مخفف عبارت PROTECT IP Act به معنی قانون حمایت از مالکیت فکری در دستور کار سنای آمریکا قرار دارد که در صورت تصویب آن‌ها سایت‌هایی که در خارج از آمریکا قرار داشته و به دانلودهای غیرقانونی در اینترنت دامن می‌زنند مسدود خواهند شد.

این قوانین به دیوان عدالت آمریکا و دارندگان کپی رایت اختیارات لازم را می‌دهد تا شکایت خود را علیه وب‌سایت‌هایی که این حقوق را نادیده گرفته‌اند به صورت رسمی دنبال کنند.

در واقع این دو لایحه که هر دو در ربع آخر سال 2011 به مجلس نمایندگان و به سنای آمریکا ارائه شدند مکمل قانون دیگری خواهند بود که DMCA نام داشت. این اختصار مربوط به عبارت Digital Millennium Copyright Act است که به معنی قانون کپی رایت هزاره دیجیتال می‌باشد. این قانون فقط به وب‌سایت‌های درون آمریکا مربوط می‌شود و طبق آن تولیدکنندگان محتوا می‌توانند به آی اس پی‌ها و وب‌سایت‌ها تذکر دهند تا محتوای غیرقانونی را از روی وب‌سایت‌های خود بردارند.

اعتراض به خودکشی تعدادی از کارگران اپل در چین

Posted: 24 Feb 2012 12:50 PM PST

انتشار اخبار خودکشی تعدادی از کارگران شرکت فاکسکان (Foxconn) که بزرگترین زیرمجموعه اپل در جنوب چین است و نیز شرایط بد کاری کارگران این شرکت در چین، به بروز اعتراض در آمریکا انجامید.

به گزارش همشهری ‌آنلاین، به دنبال انتشار اخباری مبنی بر خودکشی تعدادی از کارگران یک شرکت زیرمجموعه اپل در چین و در آستانه جلسه سالیانه سهامداران این شرکت تعدادی معترض با تجمع در مقابل مقر آن در کالیفرنیای آمریکا، به شرایط کاری در این شرکت اعتراض کردند.

به گزارش یورونیوز یکی از معترضان گفت: "ما اینجا هستیم چون نمی توانیم شرایط کاری اعمال شده برای ساخت آی‌فون را بپذیریم. ما خودمان هم کار می‌کنیم و معتقدیم که این افراد شایسته حقوق خوب و امنیت شغلی هستند."

دیگری هم می گوید: "من یکی از استفاده کنندگان محصولات اپل هستم و احساس می‌کنم که مسئولیت دارم مطمئن شوم شرکتی که من از آن حمایت می‌کنم شرایط کاری خوبی را برای پرسنل خود فراهم می‌کند."

اکنون به دنبال انتشار خبرهای خودکشی تعدادی از کارگران شرکت فاکسکان، زنجیره این شرکت زیر ذره بین قرار گرفته و از کارگران بیش از یک صد شرکت وابسته به آن تحقیقاتی به عمل آمده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر