۱۳۸۹ تیر ۵, شنبه

MediaNews.ir

MediaNews.ir


مدیانیوز را در رسانه‌های اجتماعی دنبال کنید

Posted: 26 Jun 2010 12:09 PM PDT

پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه رسانه و علوم ارتباطات (مدیانیوز) به منظور ارتباط بهتر با مخاطبان و استفاده از پتانسیل‌های جدید فضای وب، علاوه بر انتشار مطالب از طریق وب‌سایت، در رسانه‌های اجتماعی نیز حضور دارد. مدیانیوز در رسانه‌های اجتماعی زیر که کاربران ایرانی در آنها حضور فعالی دارند حضور دارد و در هر کدام با تعریف خاصی به اطلاع‌رسانی در حوزه‌ی ارتباطات و رسانه خواهد پرداخت:

تویتر
مدیانیوز در سرویس میکروبلاگ «توییتر» فعالیت دارد. در توییتر خلاصه‌ای از برخی مهم‌ترین اخبار و مطالب مدیانیوز منتشر می‌شود.
http://twitter.com/medianews_ir

گوگل‌ریدر
اشتراک‌گذاری لینک را مدیانیوز از طریق سرویس «گوگل‌ریدر» دنبال می‌کند. در گوگل‌ریدر لینک‌هایی از منابع مختلف در حوزه‌ی رسانه و ارتباطات به اشتراک گذاشته می‌شود. گوگل‌ریدر مدیانیوز شامل لینک‌هایی از وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های ارتباطی و رسانه‌ای فارسی و انگلیسی و همچنین مهم‌ترین مطالب منتشر شده در مدیانیوز است.
http://www.google.com/reader/shared/medianews.ir

فیس‌بوک
مدیانیوز برای ارتباط بهتر با مخاطبانش در «شبکه‌های اجتماعی» هم حضور دارد. در صفحه‌ی «فیس‌بوک» مدیانیوز آخرین اخبار درباره‌ی مدیانیوز منتشر می‌شود و همچنین فضایی برای تبادل نظر درباره‌ی وب‌سایت خواهد بود.
http://www.facebook.com/pages/MediaNewsir/132805986738791

فرندفید
به‌منظور گردآوری همه‌ی فعالیت‌ها در رسانه‌های اجتماعی، مدیانیوز در «فرندفید» نیز حضور دارد. در فرندفید «فید»های مربوط به مدیانیوز یک‌جا گردآوری شده تا دسترسی یک‌پارچه به همه‌ی آنها ساده‌تر باشد.
http://friendfeed.com/medianewsir

رایزنی برای راه‌اندازی شبکه تلویزیونی حج

Posted: 26 Jun 2010 07:43 AM PDT

میرتاج الدینی وعده داد تا پس از بازگشت راه اندازی این شبکه را در رایزنیهای خود با رئیس جمهور پیگیری کند.

مهر نوشت: معاون پارلمانی رئیس جمهور بر لزوم راه اندازی یک شبکه تلویزیونی مخصوص حج و زیارت و پوشش اخبار زائران به صورت ویژه تاکید کرد و گفت: در رایزنیهای خود با رئیس جمهور این موضوع را پیگیری می کنم.

حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی که برای انجام اعمال عمره در مدینه منوره بسر می برد در نشستی با "حجت الاسلام نجف نجفی روحانی"در دفتر بعثه مقام معظم رهبری بر راه اندازی یک شبکه تلویزیونی که بتواند صرفاً اخبار مربوط به حج و زیارت و زیارت عتبات عالیات را پوشش دهد تاکید کرد.

وی با ابراز اطمینان از اینکه این شبکه از بازدید کننده های بیشتری برخوردار می شود افزود: این شبکه هم مخاطبین ویژه خود را در بین زائران و بستگان آنها دارد و هم در بین افراد دیگری که در عشق تشرف به حج و عشق مکه مکرمه و ائمه معصومین زندگی می کنند مخاطب خواهد داشت و مخاطبین آن کمتر از شبکه های دیگر نخواهد بود. میرتاج الدینی وعده داد تا پس از بازگشت راه اندازی این شبکه را در رایزنیهای خود با رئیس جمهور پیگیری کند.

میرتاج الدینی در مورد حجاب زائران گفت: می توان برای این منظور چادر را به عنوان یک پوشش کامل، حداقل در عربستان در نظر گرفت و به زائران یادآور شد پس از ورود به عربستان از این پوشش استفاده کنند. به گفته وی، این شیوه می تواند زائران را پس از بازگشت تحت تاثیر قرار داده و مشوق آنها برای استفاده چادر باشد.

مدیر پردیس سینمایی ملت: برای پخش جام‌جهانی مجوز نمی‌دهند و می‌گویند مورددار است

Posted: 26 Jun 2010 07:42 AM PDT

امیرحسین علم‌الهدی گفت: متاسفانه اداره اماکن هنوز مجوز پخش مسابقات فوتبال جام جهانی را در پردیس‌های سینمایی صادر نکرده است.

مدیر پردیس سینمای پارک «ملت» در گفت‌وگو با ایسنا در حالیکه در آستانه‌ی آغاز مرحله‌ یک هشتم نهایی مسابقات جام‌جهانی است،اظهار داشت: بعد از پیگیری‌هایی که صورت گرفت متاسفانه اداره اماکن هنوز موافقت خود را اعلام نکرده و دلیل خاصی هم نمی‌گویند و ما هم دلیل مخالفت آنها را نمی‌دانیم.

وی افزود: مجوز‌های کنسرت 3هزار نفره را صادر می‌کنند اما برای فوتبالی که نهایتا 200 نفر می‌خواهند در سالن سینما حاضر باشند و قابل کنترل است مجوز نمی‌دهند و می‌گویند مورددار است که فقط باید اظهار تاسف کرد.

علم‌الهدی خاطرنشان کرد: در ماه رمضان گذشته هم برای اجرای طرح «از اذان تا اذان»‌ ابتدا با مخالفت اداره اماکن مواجه شدیم که بعد با دیدن اثرات مثبت آن موافقت کردند و برای پخش فوتبال هم به همین گونه شده است و باز فرصتی را از دست می‌دهیم.

وی با بیان این‌که تکلیف برایمان مشخص نیست که زیر نظر ارشاد هستیم یا اداره اماکن به ایسنا گفت: متاسفانه برای انجام یک کار باید از هفت خان رستم گذر کرد و در نهایت هم به نتیجه نرسید، اما ما هم‌چنان پیگیر هستیم و امیدوارم مجوز‌های لازم را دریافت کنیم.

دولت هند خواستار افزایش تولید انیمیشن‌های کودکان شد

Posted: 26 Jun 2010 07:42 AM PDT

دولت هند از شبکه‌های تلویزیونی ایالتی خواست تا افزایش تولید انیمیشن‌های کودکان را در دستور کار خود قرار دهند.

به گزارش ایسنا، وزارت رسانه‌ها و اطلاعات هند به برنامه‌سازان شبکه‌های تلویزیونی ایالتی این کشور دستور داد تا بین 30 تا 60 درصد تولیدات خود را به ساخت انیمشن‌های تلویزیونی براساس تاریخچه‌ی ایالتی که در آن مستقر هستند، اختصاص دهند.

به گزارش مومبای دیلی، براین اساس، در انیمیشن‌های تولید‌شده فرهنگ هر منطقه به‌ویژه داستان‌های محلی به تصویر‌کشیده می‌شود تا بدین‌وسیله کودکان با فرهنگ و پیشینه‌ی منطقه‌ای که در آن زندگی می‌کنند، آشنا شوند.

ارسال پارازیت از سوی مصر بر روی الجزیره

Posted: 26 Jun 2010 07:37 AM PDT

دولت مصر از متهمان اصلی ارسال پارازیت برروی پخش بازی‌های جام جهانی از شبکه‌های مختلف الجزیره اسپورت قطر شناخته شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از منابع رسانه‌ای در کویت؛ مصر با استفاده از کانال گسترده نیل‌ست از ارسال پارازیت برروی امواج شبکه گسترده الجزیره اسپورت قطر که محور اصلی پخش‌های زنده مسابقات جام جهانی است، بهره می‌برد.

در حالی که انگشت اتهام قبلا به سمت رژیم صهیونیستی نشانه رفته بود، اکنون مشخص شده مصر به دلیل عدم بهره مالی گسترده از این پخش‌های زنده و به حاشیه رفتن شبکه‌های تلویزیونی این کشور، عمدا به این کار دست زده است. به دلیل روابط ویژه قطر با مصر مسولان دو کشور به صلاح دیده‌اند این مسئله علنی نشود. دولت مصر با دستور به مسوولان نیل‌ست به آنها تاکید کرده است با شبکه الجزیره اسپورت قطر همکاری کنند.

از سوی دیگر شبکه تلویزیونی الجزیره اسپورت که تدارک وسیعی برای پوشش جام جهانی دیده است از هفته پیش تاکنون اخبار موضوع ارسال پارازیت‌ها را متوقف کرده است. قطری‌ها با ولخرجی‌های سنگین نه تنها به اولین شبکه جهانی برای پخش زنده مسابقات ورزشی تبدیل شده‌اند بلکه با این سرمایه‌گذاری‌ها از طریق رسانه به سودهای هنگفتی دست یافتند از جمله اقدامات تلویزیون الجزیره اسپورت در خلال برگزاری جام جهانی دعوت از چهره‌های برتر فوتبال جهان برای گزارش و تفسیر این مسابقات است.

اریگو ساچی و چزاره مالدینی سرمربیان سابق تیم ملی ایتالیا، "دی بوئر" ملی پوش سابق تیم ملی هلند، مایکل لادروپ ملی‌پوش سابق تیم ملی دانمارک، علی بوسیم و جمال شریف داوران سابق بین‌المللی فوتبال، لوتار ماتئوس فوتبالیست برجسته تیم ملی آلمان، آرسن ونگر مربی سرشناس فرانسوی تیم آرسنال انگلیس، به‌به تو گلزن بیادمادنی تیم ملی برزیل و جمعی از چهره‌های سرشناس فوتبال جهان عرب از جمله کارشناسان همکار این شبکه تلویزیونی است.

بر اساس این گزارش، یکی از سفرای آمریکایی در کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس به دنبال اختلالات پارازیتی در شبکه الجزیره اسپورت از دولت قطر خواسته بود این اقدام را متوجه جمهوری اسلامی ایران کند که با مخالفت شدید دولت قطر روبرو شد.

مشکلات خبرگزاری‌های بزرگ جهان

Posted: 26 Jun 2010 07:37 AM PDT

همشهری‌آنلاین - خبرگزاری‌های بزرگ جهان ده‌ها سال به عنوان منابعی قابل‌اعتماد معتبر بودند.

به گزارش دویچه وله، اکنون بسیاری از آنها برای ادامه حیات با فشارهایی مواجه‌اند. بسیاری از رسانه‌ها از نیروی خود و خبرگزاری‌های اینترنتی شخصی در جهان استفاده می‌کنند.

جیم والتن، مدیر شبکه تلویزیونی "سی ان ان" دوشنبه (۲۱ ژوئن2010) در خبری که به خبرگزاری‌های جهانی فرستاد، نوشت: ما از این پس دیگر از خبرها و خدمات خبرگزاری آسوشیتدپرس استفاده نخواهیم کرد.

جیم والتن در ادامه نوشت: دیگر کسی نمی‌تواند از مضمون مطالبی که ما ارائه می‌کنیم بگذرد، محتوای مطالب ما با آنچه دیگران بیان می‌کنند متفاوت است و من با غرور اعلام می‌کنم که ما خودمان مطالب‌مان را تولید می‌کنیم.

رابطه خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها مخدوش شده است

دل کندن رسانه‌ها از خبرگزاری‌های جهانی به تدریج رواج می‌یابد، زیرا رسانه‌ها از این راه می‌توانند هزینه‌های‌ خود را کاهش دهند. گروه روزنامه‌های (WAZ) در آلمان از سال ۲۰۰۹ از خبرگزاری رسمی آلمان (dpa) استفاده نمی‌کند.

به این ترتیب قدرت بلامنازع خبرگزاری‌های جهانی رو به افول می‌رود. بسیاری از ژورنالیست‌ها دیگر احتیاج مبرمی به خبرگزاری‌ها ندارند. آنها مثلا در بخش آلمانی همه روزه سایت‌های اینترنتی معتبری چون "دی‌تسایت"، "اشپیگل آنلاین" (Spiegel.de) یا "تاگس‌شاو" (Tagesschau.de) را در اختیار دارند و از آنها استفاده می‌کنند. به همین ترتیب است که شبکه تلویزیونی "سی ان ان" در نظر دارد خود اخبار مورد نیاز را تهیه کند.

زیگفرید ویشنبرگ، کارشناس امور رسانه‌ای بر این نظر است که در دوران کنونی رابطه خبرگزاری‌ها، به عنوان جمع‌آوری‌کننده خبرها از طرفی و رسانه‌ها از طرف دیگر مخدوش شده و مرزها از میان رفته و رقابت‌ها بالا گرفته‌اند، زیرا دیگر خبرها در دست گروه خاصی نیست.

این مشکل خبرگزاری‌های بزرگ در حالی رخ نموده است که آنها در هر موردی خبر می‌دهند. خبرگزاری‌های خاص‌تر مانند خبرگزاری کاتولیکی (KNA) در چنین شرایطی، به نسبت موقعیت بهتری دارند، زیرا بسیار تخصصی هستند و اخبار تخصصی کمتر در اختیار منابع شخصی است.

تمایز اصلی در اعتبار اخبار است

اگر در گذشته رسانه‌ها برای درج مطالب‌‌ خود احتیاج مبرمی به خبرگزاری‌های معتبر جهانی داشتند، امروز هر کس در هر گوشه‌ای از جهان می‌تواند با استفاده از اینترنت یک خبرگزاری باشد. اینترنت وسیله‌ای است که همه به آن دسترسی دارند، در مجموع ارزان است و می‌توان بیست و چهار ساعته از امکانات آن استفاده کرد.

به همین خاطر انتقال اخبار شخصی در اینترنت به شدت رو به افزایش است. در چنین شرایطی اگر اخبار بسیار وسیع و متنوع با اشتباه‌هایی همراه باشند، احتمال بازشناسی آنها و تصحیح اخبار بسیار زیاد ست.

اما مزیتی که خبرگزاری‌های بزرگ جهان هنوز بر اخبار شخصی اینترنتی دارند، در دقت به نسبت بالایی است که در اطلاع رسانی و صحت اخباری که منتشر می‌کنند دارند. این مزیت در شرایطی که هر کس می‌تواند خبری پخش کند، بسیار ارزنده است. اما در اخبار منتشر شده توسط این خبرگزاری‌های بزرگ هم اشتباه و خطا کم نیست.

توماس شیلر، مدیر مسئول خبرگزاری epd در این مورد می‌گوید: چون ژورنالیسم خبری کارش با سرعت همراه است، اشتباه هم همه روزه رخ می‌دهد. اما ما بر خلاف رسانه‌ها به سرعت خود را تصحیح می‌کنیم.

استفاده از زبان چینی‌ برای ثبت اسامی سایت‌های اینترنتی

Posted: 26 Jun 2010 07:37 AM PDT

سازمان آیکان استفاده از زبان چینی در اسامی دامنه‌ را تصویب کرد.

به گزارش فارس به نقل از اینفوورلد، پیش از این پشتیبانی از زبان عربی برای اسامی دامنه فعال شده بود.

این بدان معناست که آدرس سایت های اینترنتی از این پس صرفاً به زبان انگلیسی نخواهد بود و وارد کردن این آدرس ها به زبان های عربی و چینی هم ممکن خواهد بود.

کارشناسان معتقدند این مصوبه از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا باعث می شود دهها میلیون نفر در سراسر جهان که تنها به زبان های محلی عربی و چینی مسلط هستند، علاقه بیشتری به استفاده از اینترنت نشان دهند.

همچنین با توجه به بازار میلیاردی کشورهای عربی و چین کاهش وابستگی اینترنت به تنها یک زبان خاص فرصت های تجاری متعددی را هم به وجود خواهد آورد.

یک کارشناس فناوری در این زمینه می گوید: با توجه به اینکه یک پنجم جمعیت جهان به زبان چینی صحبت می کنند، تحولی از این دست به طور بالقوه دسترسی به میلیاردها نفر را در سراسر جهان ممکن می کند. پیش بینی می شود در ماه های آینده زبان های غیرلاتین بیشتری مشمول این طرح شوند.

پیروزی یوتیوب در یکی از بزرگ‌ترین مبارزات حقوقی‌اش

Posted: 26 Jun 2010 07:23 AM PDT

گوگل و سایت یوتیوب این شرکت با رد شدن شکایت یک میلیارد دلاری ویاکام از سوی قاضی فدرال منهتن، به پیروزی بزرگی در برابر این شرکت رسانه‌یی رسیدند.

به گزارش ایسنا، ویاکام مدعی بود ده‌ها هزار ویدیو از آثار دارای کپی‌رایت این شرکت در یوتیوب ارسال شده که صدها میلیون بار مشاهده شده‌اند و یوتیوب با آگاهی از این موضوع، کاری برای متوقف کردن ارسال آن‌ها به این سایت انجام نداده است.

اما قاضی منطقه‌ای آمریکا در حکمی اعلام کرد که تحت قوانین فدرال، مسوول دانستن گوگل و یوتیوب برای آگاهی عمومی درباره اینکه ویدیوها ممکن است به‌صورت غیرقانونی ارسال شده باشند، درست نیست.

این پرونده شکایت یکی از بزرگ‌ترین مبارزات حقوقی باقی مانده یوتیوب بود و به تازگی با اقدام دو شرکت به متهم کردن یکدیگر به اخاذی و جعل پرونده نقض کپی‌رایت، جنبه ناخوشایندی یافته بود.

بر اساس این گزارش ویاکام اعلام کرده مجددا تقاضای تجدیدنظر خواهد داد و این حکم را کاملا معیوب خوانده است.

شبکه‌های اجتماعی رقیب جدید موتورهای جستجو

Posted: 26 Jun 2010 07:23 AM PDT

کارشناسان معتقدند موتورهای جستجو در سال‌های آینده با رقیبی جدی و نوپا به نام شبکه‌های اجتماعی مواجه خواهند شد.

به گزارش فارس به نقل از لست کلیک نیوز، شبکه‌های اجتماعی با توسعه دامنه فعالیتها و اقدامات در حال انجام بخشی از وظایف موتورهای جستجو هستند.

این شبکه ها که صدها میلیون نفر عضو در سراسر جهان دارند، برای افزایش پایبندی کاربران خود و جلوگیری از مراجعه آنها به دیگر سایت ها قصد دارند خدمات پیشرفته جستجو ارائه دهند این کار بدون شک سود مالی مناسبی را هم برای این شبکه ها به ارمغان خواهد آورد.

از سوی دیگر موتورهای جستجو هم که خطر را احساس کرده اند بیکار ننشسته و قصد دارند با افزودن برخی قابلیت های شبکه های اجتماعی مجازی به سرویس های خود با رقبای تازه نفس مبارزه کنند.

اطلاع رسانی در مورد عملکرد افرادی که ایمیل آنها در فهرست تماس های پست الکترونیک جیمیل، یاهو قرار دارد و ارائه سرویس های متنوع دیگر از جمله اقدامات موتور جستجوها در این زمینه است.

ابداع شیوه جدید آبیاری با کمک تلفن همراه در ژاپن

Posted: 26 Jun 2010 07:23 AM PDT

پژوهشگران ژاپنی روش جدیدی برای ابیاری تاکستان ها با استفاده از تلفن همراه ابداع کرده اند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز، مرکز فناوری کشاورزی شیمانه در ژاپن نرم افزاری برای تلفن همراه طراحی کرده است که به بهبود برداشت انگور کمک می کند.

کشاورز به وسیله دوربین تلفن همراه خود از تاکها عکس می گیرد و سپس این عکس با استفاده از نرم افزار ویژه ای تجزیه و تحلیل می شود. این نرم افزار به میزان رشد گیاهان و نیازهای ان پی می برد و میزان اب لازم را برای ابیاری تعیین می کند. اطلاعات سپس به سیستم ابیاری تاکستان منتقل می شود میزان مناسب و بهینه اب تعیین می گردد.

نتایج اولیه از افزایش سی درصدی برداشت انگور حکایت دارد کشاورزان می گویند کیفیت انگور نیز بهتر شده است.

استفاده از لینوکس در گوشی‌های سری «اِن» نوکیا

Posted: 26 Jun 2010 07:23 AM PDT

نوکیا از نرم‌افزار لینوکس MeeGo در گوشی‌های سری N این شرکت استفاده می‌کند و امیدوار است که پلتفرم جدید شانس بهتری برای مقابله با رقبایی چون اپل و گوگل فراهم کند.

به گزارش ایسنا، سری N سال‌هاست که گوهر تاج نوکیا بوده و پیش از معرفی آیفون اپل در سال 2007 بازار تلفن هوشمند را در اختیار داشت.

تلفن هوشمند جدید N8 نوکیا، آخرین گوشی از سری N خواهد بود که با سیستم عامل سیمبیان کار می‌کند. سیمبیان نرم‌افزار برتر در بازار تلفن‌های هوشمند باقی مانده اما سهم بازارش را در سال‌های اخیر با ظهور آیفون از دست داده است.

به گفته سخنگوی نوکیا، پس از این دستگاه‌های سری N برمبنای MeeGo خواهند بود. نوکیا و اینتل در ماه فوریه گذشته با یکی کردن نرم‌افزار Maemo نوکیا و Moblin اینتل که هر دو برمبنای نرم‌افزار کد باز لینوکس بودند، پلتفرم MeeGo را ایجاد و معرفی کردند.

نسخه‌هایی از سیستم عامل لینوکس از جمله آندروید گوگل، LiMo و webOS پالم سهم قابل توجهی از بازار دستگاه‌های موبایل به دست آورده‌اند. طبق اعلام گارتنر، سهم تلفن‌های لینوکسی از 8.5 درصد در سال گذشته به 14 درصد در سه ماهه اول سال 2010 رسیده است.

لینوکس محبوب‌ترین نوع سیستم عامل رایانه کد باز موجود برای کاربران است و رقیب مستقیمش در رایانه‌های شخصی مایکروسافت به شمار می‌رود که برای نرم‌افزار ویندوز خود هزینه دریافت کرده و با اشتراک‌گذاری رایگان کد آن مخالف است.

منتظر اینترنت ۴۰۰ مگابیتی باشید

Posted: 26 Jun 2010 07:11 AM PDT

یک شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی مدعی شده که تا قبل از پایان سال جاری میلادی قادر به ارائه خدمات اینترنت با سرعت 400 مگابیت بر ثانیه خواهد بود.

به گزارش فارس به نقل از کامپیوترورلد، شرکت ویرجین مدیا می گوید هم اکنون در حال نصب روترها و دیگر تجهیزات سخت افزاری در سطح شهر لندن است و امیدوار است تا قبل از پایان سال 2010 بتواند ارائه خدمات به شهروندان را آغاز کند.

اگر چه هنوز جزئیات بیشتری در مورد این سرویس و نحوه ارائه ان اعلام نشده، اما جان جیمز مدیر سرویس ارائه خدمات اینترنت پرسرعت Virgin Media در این مورد گفته است: برای ارائه این خدمات باید زیرساخت های فعلی شبکه ای متحول شود و خدمات فعلی نیز ارتقاء یابد.

وی افزود: ما باید برای تکامل و افزایش سرعت شبکه های اینترنتی در سال های آینده آماده باشیم و سرویس های فعلی را ارتقاء دهیم. سرعت 100 مگابیت در ثانیه برای دسترسی به اینترنت حداقل سرعتی است که در سال های آینده به آن نیاز داریم.
70 هزار مشترک شرکت Virgin Media هم اکنون از خدمات اینترنت با سرعت 50 مگابیت در ثانیه استفاده می کنند و انتظار می رود این رقم در ماه های آینده به سرعت افزایش یابد.

متوسط سرعت اینترنت فعلی شرکت BT مهم ترین رقیب Virgin Media معادل 20 مگابیت در ثانیه است.

معمای جدیدی که گوگل ایجاد کرد: مردی با ماسک «اسب» در خیابان‌های اسکاتلند

Posted: 26 Jun 2010 07:11 AM PDT

سرویس Street View موتور جستجوی گوگل در یک شهر کوچک در اسکاتلند توانست از مردی که ماسک "اسب" زده بود عکسبرداری کند و همین موضوع موجب شد که هزاران کاربر شبکه به دنبال کشف راز "مرد اسبی" بگردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ماشینهای عکسبرداری سرویس Street View گوگل در یک خیابان فرعی در آبردین اسکاتلند از مردی عکسبرداری کردند که با یک ماسک اسب تمام چهره خود را پوشانده بود.

این جوان که به نظر می رسد قصد تقلید از فیلم "مرد فیلی" اثر دیوید لینچ را داشته باشد به یکی از موضوعات خبرساز روزهای اخیر شبکه تبدیل شده است. در این میان کاربران انگلیسی و اسکاتلندی میکروبلاگ توییتر در تلاشند تا راز مرد اسبی را کشف کرده و هویت واقعی وی را فاش کنند.

در این عکس، مردی با شلوار مشکی و پیراهن بنفش روی پیاده رو ایستاده است. راسل موفات، مرد 50 ساله ای که به شدت علاقه مند به ردیابی مرد اسبی شده تاکنون 460 مطلب را درباره این مرد در روی توییتر قرار داده است.

هنوز مشخص نیست که گذاشتن این ماسک غیرعادی سر اسب تنها یک شوخی است و یا اعتراضی بی صدا در مقابل سرویس نقشه برداری دیجیتالی موتور جستجوی گوگل است. در حقیقت در هفته های اخیر Street View به دلیل جمع آوری اطلاعات شهروندان کشورهای مختلف از روی شبکه های "وای- فای" متهم به نقض حریم شخصی کاربران شده است.

براساس گزارش تلگراف، به نظر می رسد که مرد اسبی علاقه زیادی به مسافرت دارد به طوری که تاکنون تصاویر دیگری از مردی با نقاب سر اسب در نروژ، آلمان و کالیفرنیا در حال خرید از یک فروشگاه و حتی حین تشویق یک تیم فوتبال در شبکه منتشر شده است. هرچند این احتمال نیز وجود دارد که افراد دیگری با دیدن تصویر "مرد اسبی" سعی در تقلید از وی را داشته باشند.

در این میان، مرد اسبی به یکی از موضوعات مباحث اینترنتی روی وبلاگها و گردهماییهای مجازی تبدیل شده است و حتی روزنامه ها، شبکه های تلویزیونی و مجلات معتبر دنیا نیز اخبار و درخواستهایی را برای شناسایی "ستاره ای که در وب متولد شده است" ارائه کرده اند.

شرکت‌های فن‌آوری مورد اعتمادتر از رسانه‌های سنتی

Posted: 26 Jun 2010 07:11 AM PDT

محققان آمریکایی دریافته‌اند مردم اکنون به غول‌های فن‌آوری بیش‌تر از رسانه‌های سنتی و سایت‌های شبکه اجتماعی نظیر فیس بوک و توییتر اعتماد دارند.

به گزارش ایسنا، بر اساس یک بررسی جدید که از بیش از 2100 آمریکایی انجام گرفته، تقریبا نیمی از این افراد به سه شرکت فن‌آوری بزرگ اپل، گوگل و مایکروسافت کاملا یا بسیار اعتماد دارند، در مقابل هشت درصد به توییتر و 13 درصد به فیس بوک اعتماد دارند.

اما تمامی این شرکت‌ها در میزان اعتماد مردم در سطح بالاتری نسبت به رسانه‌های سنتی قرار گرفته‌اند. از هر پنج بزرگسال 18 تا 29 ساله، یک نفر عنوان کرده به فیس بوک اعتماد بیش‌تری دارد، در عین حال 15 درصد از این افراد به توییتر اعتماد داشتند.

رسانه‌های سنتی موافقت اندکی از سوی مردم کسب کردند، به طوری که تنها هشت درصد بزرگسالان و شش درصد جوانان به آن‌ها اعتماد داشتند.

هم‌چنین طبق یافته‌های این بررسی، به‌دنبال جنجال بر سر افشا شدن اطلاعات خصوصی کاربران توسط فیس بوک و گوگل، اکثر افراد حریم خصوصی آنلاین را یکی از نگرانی‌های عمده خود به هنگام استفاده از اینترنت عنوان کرده‌اند.

به گفته جان زاگبی، رییس و مدیر اجرایی زاگبی اینترنشنال، شرکت‌های بزرگ فن‌آوری برای ساخت هویت برند خود زمان داشته‌اند در حالی که فیس بوک و توییتر هنوز هویت‌های شرکتی ندارند.

مدودف نخستین دارنده‌ی آی.فون ۴ در روسیه شد

Posted: 26 Jun 2010 06:54 AM PDT

رییس جمهور روسیه نخستین فرد روسی دارنده آیفون 4 شد که این دستگاه را پیش از آغاز فروش آن در آمریکا، شخصا از دست استیو جابز، مدیر اجرایی اپل دریافت کرد.

به گزارش ایسنا، دیمیتری مدودف، پیش از رفتن به واشنگتن گردشی از منطقه سیلیکون والی در کالیفرنیا داشت که در آنجا به بازدید از توییتر، سیسکو و تسهیلات آمریکایی موتور جست‌وجوی روسی یاندکس پرداخت اما بارزترین بخش این بازدید، گردش در مقر مرکزی اپل بود.

استیو جابز که با لباس سیاه یقه‌گرد معروف خود در انتظار مدودف بود، راهنمایی وی را برعهده گرفت و مدلی از آیفون جدید را که فروش آن در آمریکا آغاز شده اما تا پیش از ماه سپتامبر در روسیه عرضه نمی‌شود را به رییس جمهور این کشور تقدیم کرد.

بر اساس گزارش مسکو تایمز، اما رییس جمهور روسیه ممکن است نتواند این هدیه را برای خود نگه دارد؛ مقامات دولتی در این کشور تنها هدیه‌هایی را می پذیرند که کمتر از سه هزار روبل قیمت داشته باشند، در حالی که پیش سفارش آیفون 4 در فروشگاه‌های آنلاین روسیه از 85 تا 95 هزار روبل قیمت دارد؛ قیمت این گوشی در آمریکا تا 600 دلار برای مدل بالای آن است.

مدودف که یک آیفون مدل قدیمی دارد، در دیدار با جابز از آیفون جدید برای انجام مکالمه ویدیویی با مشاور اقتصادی خود که در گردش از سیلیکون والی وی را همراهی می‌کرد، استفاده کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر