۱۳۹۰ تیر ۱۱, شنبه

Persianweblog | پرشین وبلاگ

Persianweblog | پرشین وبلاگ

Link to Persianweblog | پرشین وبلاگ

از گوگل پلاس بصورت حرفه ای استفاده کنید

Posted:

در صورتیکه اکانت گوگل پلاس برای شما فعال شده است، بدنیست سری به بخش تنظیمات این سرویس بزنید و گوگل پلاس را آنگونه که دوست دارید ، تنظیم کنید.

انتخاب زبان فارسی در گوگل پلاس :

گوگل از همین ابتدا زبان فارسی را جزو زبان های پیشفرض سرویس پلاس ارائه کرده است. برای انتخاب این سرویس کافیست از تولبار بالای صفحه ، روی آیکون تنظیمات (چرخ دنده) در سمت راست تولبار کلیک کنید و گزینه ی Google+ Setting را انتخاب کنید.

حالا از منوی سمت چپ گزینه ی Language را انتخاب کنید و از منوی بازشوی زبانها ، زبان فارسی را برگزینید:

انتخاب ایمیل شدن اتفاقات گوگل پلاس:

اگر از تعداد ایمیل های زیادی که از سرویس گوگل پلاس برای شما میآید خسته شده اید، میتوانید با مراجعه به تنظیمات Google+ آنها را تغییر دهید.

یک بکاپ از کل اکانت گوگل شما :

اگر میخواهید از کل اطلاعاتی که تاکنون در اکانت گوگل خود وارد کرده اید در بخش تنظیمات گوگل پلاس، گزینه ی Data Liberation را کلیک کنید. همچنین برای اینکار می توانید از آدرس جداگانه ی www.google.com/takeout استفاده کنید.

تنظیمات حریم شخصی : چه کسی اطلاعات شما را ببیند ؟

برای خیلی از ایرانیان مهم ترین بخش تنظیمات همین قسمت است. در اینجا تعیین میکنید چه کسی میتواند شما را در عکسی تگ کند، چه کسی میتواند اطلاعات شخصی پروفایل شما را ببیند. عکس هایتان را چه کسانی میتوانند ببینند ؟ با چه کسی پست های خود را به اشتراک میگذارید و خیلی تنظیمات شخصی دیگر . با چند دقیقه صرف وقت، اطلاعات خود را در گوگل پلاس امن کنید:
(تنظیمات حریم شخصی گوگل پلاس)

اتصال اکانت شبکه های اجتماعی خودتان به گوگل پلاس:

برای وصل کردن اکانت شبکه های اجتماعی ای که در آنها عضو هستید به تنظیمات گوگل پلاس و سپس منوی Connected Accounts مراجعه کنید:

Danatarin.com سایت داناترین، پرسش و پاسخ آنلاین

Posted:

تصور کنید شما در مورد موضوعی سوالی دارید. اولین کاری که میکنید این است که از کسی که از موضوع مورد نظر سررشته دارد سوال میپرسید. اگر وی بلد بود که هیچ, شما پاسخ خود را یافته اید, اما اگر بلد نبود یا همچین شخصی در دسترس شما نبود چاره چیست؟ اگر کاربر سمجی باشید سعی میکنید در منابع مختلف از جمله اینترنت به دنبال پاسخ بگردید که این کار همیشه آسان نیست.

در این مواقع یکی از کارهای ممکن مطرح کردن پرسش خود در یکی از انجمنهای اینترنتی یا سایتهای پرسش و پاسخ است. انجمن ها مکان های خوبی هستند اما کم کم به پایان کار آنها نزدیک میشویم, چرا که کار کردن با آنها سخت و زمان بر است و گاهی ممکن است روزها پرسشی بی پاسخ بماند. اما می‌ماند پایگاه های پرسش و پاسخ…

در این گونه سایتها تعداد زیادی از کاربران که ممکن است در هر زمینه‌ای تخصص داشته باشند گرد هم آمده و در پی یافتن پاسخ سوالات خود و همچنین پاسخ دادن به سوالاتی هستند که در حیطه تخصص آنها مطرح می‌شود. از آنجا که تعداد کاربران در این پایگاه ها معمولا زیاد است کمتر سوالی پیش می‌آید که بی جواب بماند.


داناترین نخستین وبگاه پارسی زبان است بر پایه پلتفرم نرم افزاری StackExchange ، که یک پلتفرم پیشرفته با امکانات فراوان و همچنین سازگار با وب ۲ و بهترین مکان برای یافتن پاسخ های شماست. در این سایت شما میتوانید به راحتی با استفاده از OpenID یک حساب کاربری ساخته و پرسیدن و پاسخ دادن را آغاز کنید.

داناترین با امکان تگ گذاری و دسته بندی سوالات یافتن پاسخ ها را بیش از پیش راحت کرده و همچنین با اضافه کردن امکان امتیاز و مدال دهی فضای رقابتی خوبی را برای کاربران فراهم کرده است. شما در این سایت سوال می‌پرسید, کاربران به آن پاسخ میدهند سپس شما با انتخاب پاسخ درست به پاسخ دهنده امتیاز می‌دهید.

اگر از کاربرانی هستید که با زبان انگلیسی آشنایی دارید پایگاه های خوب دیگری نیز وجود دارند که میتوانند پاسخ گوی نیازهای شما باشند. در زیر تعدادی از این سایتها را آورده ام.

stackoverflow.com - پایگاه مخصوص سوالات برنامه نویسی

askubuntu.com – سوالات خود در باره سیستم عامل گنو/لینوکسی اوبونتو را اینجا مطرح کنید

serverfault.com – این سایت هم مخصوص سوالات مربوط به مدیریت سرورهاست

superuser.com – پایگاهی مخصوص کاربران مشتاق و خوره کامپیوتر

cooking.stackexchange.com – و حتی پرسش و پاسخ در مورد آشپزی

webmasters.stackexchange.com – این هم برای طراحان و مدیران وب

منبع خبر : وبلاگ 7 سال

جیمیل خود را شبیه سرویس Google Plus گوگل کنید

Posted:

همانطور که میدانید، در چند روز گذشته گوگل سرویس PLUS خود را که یک شبکه اجتماعی است راه اندازی کرده است. این سرویس با استفاده از رنگ های سفید، طوسی و قرمز و خیلی ساده و بی آلایش طراحی شده است.

پس از ارائه این سرویس جدید ، گوگل نمای سایر سرویس های خود را هم شبیه سرویس پلاس کرده است. اما نمای سرویس Gmail همچنان با رنگ و لعاب قدیمی (theme شخصی خودتان) باقی مانده است . اگر دوست دارید صفحه ی جیمیل شما نیز شبیه سرویس Plus گوگل شود کافیست سری به بخش mail setting و سپس Themes بزنید و آخرین قالب اضافه شده ی جیمیل را بنام Preview فعال کنید.


پس از فعال سازی تم preview، جیمیل شما نمایی شبیه عکس فوق خواهد داشت.

امکان جدید گوگل : بکاپ گیری از اکانت گوگل خودتان

Posted:

با استفاده از سرویس TakeOut گوگل ، میتوانید به راحتی یک نسخه از اطلاعات و فایل های آپلود شده در اکانت گوگل خود را یکجا و در قالب یک فایل zip دانلود کنید.

این سرویس اطلاعات زیر را از اکانت گوگل شما بکاپ می گیرد:

  • اطلاعاتی که در google Buzz منتشر کرده اید
  • اطلاعات پروفایل گوگل تان
  • اطلاعات تماس دوستانتان و حلقه هایی که در google plus ایجاد کرده اید.
  • عکس هایی که در پیکاسای گوگل آپلود کرده اید
  • اطلاعاتی که در سرویس پلاس گوگل با دوستان خود به اشتراک گذاشته اید.

google takeout

برای استفاده از این سرویس به www.google.com/takeout مراجعه کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر