۱۳۹۰ اردیبهشت ۷, چهارشنبه

{تفريح و سرگرمي}, [9613] دیکتاتور لیبی را بهتر بشناسیم







 


 

قذافی و یاسر عرفات؛ دو سال پیش، قذافى رهبر کاخ متعلق به ياسرعرفات درجزيره مالت را به قيمت يک‌ ميليون دلار خريداری کرد.

 


 

قذافى به خاطر نحوه لباس پوشیدن خود و داشتن محافظان زن معروف است.

 


 

معمر قذافى در سال ۱۹۷۷، سیستم حكومتى تحت عنوان جماهیریه یا حكومت توده ها را به لیبیایى ها معرفى كرد. براساس این نظریه، كشور از طریق كنگره ها و كمیته هاى مردمى اداره مى شود.

 


 

قذافى در ۲۷ سالگى توانست به همراه گروهى از افسران لیبى، ادریس اول پادشاه لیبى را طى كودتاى بدون خونریزى از قدرت بركنار كند.

 


 

قذافی همیشه توسط گروهی از دختران محافظش همراهی می شود. دخترانی که کلاشینکف در دست دارند و در عین حال از انواع زیور آلات برند گوچی استفاده می کنند. همه دختران محافظ رهبر لیبی پیش از آغاز به کار قسم می خورند که جانشان را فدای او کنند و شبانه روز در کنار او باشند.

 


 

گفته مي شود چهار زني که هميشه پشت سر «قذافي» ايستاده اند، مانند ديگر محافظان وي، يونيفرم نظامي بر تن مي کنند، اما حقيقت اين است که آنان پرستار هستند. آنها دوره هاي پرستاري و امداد رساني را گذرانده اند تا در صورت بروز هرگونه مشکل جسمي براي ديکتاتور ليبي، مشکل وي را برطرف کنند؛ البته آنها کارهاي شخصي وي را نيز انجام مي دهند.

 


 

رهبر لیبی در سفرهای خارجی خود معمولا از رفتن به اقامتگاه های رسمی خودداری می کند. وی که چادرش را در پارک مرکزی شهر رم، پایتخت ایتالیا و ورودی هتل پنچ ستاره ای در پاریسبرپا است چندی پیش در آستانه اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد قصد سفر به نیویورک را داشت که برای علم کردن چادرش با ممانعت شهرداری بدفورد در 40 کیلومتری شمال نیویورک مواجه شد.

 


 

قذافی که به نوشته ایندیپندنت از عینک های ضدگلوله استفاده می کند، اصرار دارد که از مهمانان خارجی خود در چادری در دل صحرا پذیرایی کند.

 


 

قذافی لازم می داند برای آن که مهمانان خارجی‌اش عظمت او را درک کنند و در مقابلش تعظیم نمایند، ورودی این چادر بسیار کوتاه باشد.

 


 

شیوه خاص لباس پوشیدن قذافی همواره مورد توجه رسانه ها بوده است.

 


 

قذافی از پوشیدن کت و سلوار امتناع می کند و از همین رو به شیوه هیچ کدام از رؤسای جمهور دیگر کشورهای جهان لباس نمی پوشد.

 


 

قذافی و فیدل کاسترو؛ کاسترو امروز پیش بینی کرد «آمریکا در اعلام دستور حمله به لیبی در روزهای آتی هرگز دچار تردید نخواهد شد».

 


 

قذافی در زمین ورزش مشغول تمرین است؛ ساعدی قذافی فرزند وی که یک فوتبالیست بود تا مدت ها کاپیتان تیم ملی کشورش بود.

 


 

قذافی در میان شال و دستار عربی.

 


 

قذافی در مجلس شورای انقلاب لیبی.

 


 

قذافی جوان در پوشش خاص عربی.

 


 

قذافی جدای از اینکه علاقمند از موهایش را رنگ کند تا همواره جوان به نظر برسد از لوازم زنانه برای آرایش خود استفاده می کند.

 

 

نگاهی به شجرنامه و ثروت خاندان قذافی

دارایی های معمر قذافی، دیکتاتور لیبی که نزدیک به 42 سال است، نفت و ثروت مردم لیبی را به انحصار خود و خانواده اش درآورده، اکنون بیش از 130 میلیارد دلار است.

به گزارش صفحه عربی «تابناک»، روزنامه «الاخبار» لبنان در این باره نوشت: بعید نیست که بین همه سران عرب، قذافی رتبه نخست ثروت و اموال را به دست آورد، چون او و خانواده اش، همه پروژه های کشور لیبی را در دست داشتند و هیچ پروژه اقتصادی نبود که قسمت اعظم آن به جیب این خانواده شوم نرود.

در همین باره، در نامه های محرمانه دیپلمات های آمریکایی که در سایت ویکی لیکس افشا شدند، آمده است: قذافی و خانواده اش سرمایه گذاری های وسیعی در مجال شرکت های نفتی و هتل سازی در لیبی و خارج از لیبی داشته اند.

بنا بر این گزارش، قذافی یکی از بزرگترین سهامداران بزرگترین و معروف ترین بانک ایتالیاست، افزون بر ای نکه او صاحب یکی از باارزش ترین هتل های ایتالیاست که در سال 2009 با سرمایه خودش بنا کرده است.

از سویی، این گزارش نشان می دهد که هر کدام از اعضای خانواده اش، بخشی از اداره و مصادره اموال و ثروت های مردم لیبی را بر عهده داشتند، به گونه ای که فرزندان قذافی برای به دست آوردن پروژه های گوناگون اقتصادی کشورشان با همدیگر مبارزه و رقابت می کرده اند. برای نمونه، مدتی پیش بین پسرانش محمد، المعتصم و الساعدی برای به دست آوردن امتیاز شرکت کوکاکولا اختلاف شدیدی پیش آمده بود.

در پایان این گزارش آمده است: دارایی های این سرهنگ مجنون، چهار برابر بودجه مملکتش است که با این ثروت می تواند مشکل سوءتغذیه و گرسنگی تمام آفریقا را حل کند، ولی از کسی که پاسخ مخالفانش را که به صورت مسالمت آمیز به خیابان ها آمده بودند، با سلاح سنگین و بمباران هوایی بدهد، چه توقعی می رود...؟!



شجرنامه خانواده قذافی

معمر قذافی ۶۸ ساله است و در چهل و دو سال گذشته، قدرت را در اين كشور در دست داشته است. سرهنگ قذافى در ۲۷ سالگى توانست به همراه گروهى از افسران ليبى، ادريس اول پادشاه ليبى را در كودتاى بدون خونريزى از قدرت بركنار كند. وی در صحرايى در نزديكى استان سرت به دنيا آمده و به دلیل نحوه لباس پوشيدن خود و داشتن محافظان زن معروف است.

فلسفه سياسى او در كتابى با نام «كتاب سبز» منتشر شده و به گفته او، جايگزينى براى سوسياليسم و كاپيتاليسم با افزوده هايى از دين اسلام است. او در سال ۱۹۷۷، سيستم حكومتى تحت عنوان جماهيريه يا حكومت توده ها را به ليبيايى ها معرفى كرد که بنا بر این نظريه، كشور با كنگره ها و كميته هاى مردمى اداره مى شود؛ البته در این سال ها، سرهنگ قذافى در ليبى قدرت را به طور كامل در دست داشته و انفرادى بر اين كشور حكومت كرده است.

 


 

همسر اول سرهنگ قذافى، معلم مدرسه بود. آن دو پیش از ازدواج همديگر را نديده بودند. آنها يك پسر به نام محمد دارند و شش ماه پس از ازدواج جدا شدند.

همسر دوم صفيه فركاش، همسر دوم آقاى قذافى و مادر هفت فرزندش است. آنها همچنين يك دختر و پسر به نام هاى ميلاد و حنا را به فرزندخواندگى قبول كرده اند. حنا در چهار سالگى در بمباران طرابلس در سال ۱۹۸۶ توسط آمريكايى ها كشته شد.

محمد قذافى فرزند رهبر ليبى از همسر اول اوست. او رئيس كميته المپيك ليبى است كه مقر آن در طرابلس است. او همچنين مديرعامل شركت پست و مخابرات این کشور است كه مسئوليت اداره تلفن هاى همراه و ارتباطات ماهواره اى را به عهده دارد.

سيف الاسلام قذافى ۳۸ سال دارد و انگليسى را روان صحبت مى كند. او از مدرسه اقتصاد لندن، مدرك دكترا گرفته و عمدتا در جبهه افرادى ديده مى شود كه خواهان آزادسازى اقتصاد ليبى هستند. او مسئول بنياد خيريه بين المللى قذافى و بنياد توسعه است كه در آزاد كردن گروگان ها از دست پيكارجويان اسلامگرا به ویژه در فيليپين نقش داشته است. در سال ۲۰۰۶ او پس از انتقاد از حكومت پدرش، ليبى را ترك كرد، اما دوباره به كشور بازگشت.

از او به عنوان چهره مدرن ليبى ياد مى شود، ولی در سال ۲۰۰۸ اعلام كرد كه علاقه اى به به ارث بردن قدرت از پدرش ندارد. او در اوج ناآرامى هاى اخير ليبى، در تلويزيون دولتى ظاهر شد و نسبت به بروز جنگ داخلى در اين كشور هشدار داد و هم اکنون نیز در کشتار مردم سهم بسزایی دارد.

ساعدى قذافى ۳۶ ساله است و با دختر يك فرمانده ارتش ليبى ازدواج كرده است. او قبلا فوتبال بازى مى كرد و براى مدت کوتاهی، در یکی از تیم های ليگ برتر ايتاليا توپ زد. او اكنون رئيس فدراسيون فوتبال ليبى است و در زمانى كه فوتبال بازى مى كرد، كاپيتان تيم ملى بود. از زمان بازنشستگى از فوتبال، او در صنعت فيلم سازى نيز فعال بوده و ظاهرا صد ميليون دلار در فيلمى كه بازسازى يك تريلر آلمانى بود سرمايه گذارى كرد.

معتصم بالله قذافى که سن و سال او معلوم نيست. سرهنگ دوم ارتش ليبى است و گفته شده كه سال ها پيش، پس از طراحى كودتايى عليه پدرش به مصر گريخت، ولی بخشوده شد و اجازه بازگشت به كشور را گرفت. او هم اكنون مشاور امنيت ملى پدرش است و فرماندهى يك واحد ارتش را به عهده دارد.

هانيبال قذافى که براى شركت ملى حمل و نقل دريايى ليبى كار مى كرد و مسئوليت انتقال نفت ليبى را به عهده داشت. گفته شده او در چند حادثه خشونت بار دست داشته و در سال ۲۰۰۵ متهم شد كه دوست دختر حامله خود را در پاريس مورد ضرب و شتم قرار داده. او در سال ۲۰۰۸ در ژنو سوئيس پس از آن كه دو مستخدمش، او را متهم كردند كه به آنها حمله كرده، بازداشت شد.

او بعدا با تأمين وثيقه آزاد شد، اما اين رخداد موجب شد تا دولت ليبى، محصولات سوئيس را تحريم کرده و شركت هاى سوئيسى را از اين كشور اخراج كند. لیبی همچنین ديپلمات هاى خود را از برن فراخواند. هانيبال، سوئيس را مافياى جهانى ناميده و گفته اين كشور بايد تجزيه شود.

سيف العرب قذافى که اطلاعات بسیاری درباره اين فرزند جوان رهبر ليبى در دست نيست. به نوشته روزنامه ديلى تلگراف، در سال ۲۰۰۸ ماشين فرارى او به دليل سر و صداى زياد اگزوز ماشين، در آلمان توقيف شد. او در آن زمان در مونيخ درس مى خواند. وی چند روز پیش پس از آنکه پدرش وی را مأمور به سرکوب مردم بنغازی کرده بود با تخطئه پدرش، به انقلابیون پیوست.

خميس قذافى يك افسر پليس است و تعليمات نظامى خود را در روسيه گذرانده. او فرماندهى نيروى ويژه ای را به عهده دارد. گفته شده كه فرماندهى سركوب معترضان در بنغازى با او بوده است.

عايشه قذافى تنها دختر رهبر لیبی ۳۴ سال دارد و از مشاوران حقوقى گروه وكلاى مدافع صدام، رهبر سابق عراق بود. او در سال ۲۰۰۶ با يكى از اقوام پدرى ازدواج كرد. او مدير بنياد خيريه «واعتصموا» و سفير حسن نيت برنامه پيشرفت و توسعه ملل متحد در ليبى است.

ميلاد قذافى فرزند خوانده قذافى است و گفته شده كه در جريان بمباران مجتمع مسكونى قذافى توسط آمريكا در سال ۱۹۸۶ جان رهبر لیبی را نجات داده است.
 

 
دو عروس دیکتاتور لیبی
 
 

همسر دیکتاتور لیبی

 

 






-- 

--
اين ايميل را براي دوستان خود هم بفرستيد.
و به آنها بفرماييد، روي خط پايين كليك كنند تا براي آنها هم مطالب خوب و جالب بفرستيم
http://groups.google.com/group/taf_sar/subscribe
اين ايميل بدليل عضويت شما در گروه تفريح و سرگرمي است.
ايميل گروه اين است. taf_sar@googlegroups.com
اگر از دست ما ناراحت هستيد و نمي خواهيد مطالب ما بدست شما برسد پس خط پايين را كليك كنيد.
taf_sar+unsubscribe@googlegroups.com

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر