شیرها با ماندگاری بالا با حرارت 130 درجه سانتیگراد استریل می شوند در این شرایط نیاز به هیچ گونه ماده افزودنی وجود ندارد
وقتی یک ماده غذایی در دمای بالای 130 درجه سانتیگراد حرارت می بیند علاوه بر میکروب ها تخم میکروب ها نیز از بین می روند از بین رفتن میکروب ها و آنزیم های ماده غذایی، آن را غیر قابل فساد می کند
دریافت این پیام بدلیل ثبت نام شما در گروه است گروه Google Groups "لیمو
»« Lemon".
جهت ارسال به این گروه، ایمیل را ارسال کنید به lymoo@googlegroups.com
برای سایر گزینه ها، به این گروه مراجعه کنید در
http://groups.google.com/group/lymoo?hl=fa?hl=fa
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر