۱۳۸۹ تیر ۲۵, جمعه

MediaNews.ir

MediaNews.ir


افزوده شدن فیس‌بوک به اوت‌لوک مایکروسافت

Posted: 16 Jul 2010 11:41 AM PDT

مایکروسافت با اضافه کردن فیس بوک به اوت لوک، امکان مشاهده به‌روزرسانی‌های وضعیت، تصاویر و پیام‌های ارسال شده از سوی دوستان را برای کاربران خود در این شبکه اجتماعی و در برنامه ای‌میل معروفش فراهم کرد.

به گزارش ایسنا، اوت لوک اکنون به کاربران برنامه ای‌میل مایکروسافت امکان می‌دهد تصاویر پروفایل و فعالیت دوستانشان در فیس بوک را در کادری به‌نام People Pane مشاهده کنند.

مایکروسافت با استفاده از یک ویژگی به نام "متصل کننده اجتماعی اوت لوک" دو شبکه اجتماعی دیگر مای اسپیس و LinkedIn را در ماه فوریه در اوت لوک قرار داد.

به گفته مدیر محصول گروه آفیس مایکروسافت، متصل‌کننده اجتماعی اوت لوک یک شبکه اجتماعی دیگر را به سرویس‌های موجود اضافه نمی‌کند و تنها برای افراد پرمشغله دسترسی راحت به پیام‌های دوستانشان را فراهم می‌کند.

کاربران اوت لوک 2003 و 2007 می‌توانند جدیدترین نسخه متصل‌کننده اجتماعی اوت لوک را از مرکز دانلود مایکروسافت دانلود کنند، در حالی که کاربران اوت لوک 2010 آن را از طریق به‌روزرسانی مایکروسافت دریافت می‌کنند.

مشمولیت قانون مشاغل سخت و زیان‌آور برای خبرنگاران پیگیری می‌شود

Posted: 16 Jul 2010 11:09 AM PDT

ایرنا - مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شمول قانون مشاغل سخت و زیان آور برای خبرنگاران و شرایط و کیفیت تحقق این قانون از مسایلی است که در جلسات با وزارت کار پیگیری می شود.

احسان قاضی زاده در گفت‌وگو با ایرنا درباره آخرین تصمیمات گرفته شده درباره این موضوع، افزود: در حال پیگیری این موضوع هستیم و پس از نهایی شدن تصمیمات، اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: همچنین برای ارتقای امنیت شغلی خبرنگاران آزاد، تفاهم نامه ای میان صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران و سازمان تامین اجتماعی با هدف بیمه درمانی و احتساب سنوات این خبرنگاران منعقد شد که هم اکنون در مراحل اجرایی قرار گرفته است.

مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: تعطیلی و توقیف نشریات همواره موجب می شود امنیت شغلی خبرنگاران پایین بیاید و برخی خبرنگاران که به صورت آزاد فعالیت کنند، در مخاطره قرار بگیرند، به همین جهت اداره کل مطبوعات داخلی طی یک تفاهم نامه، گام بزرگی برای حل مشکل سنوات و نیز بیمه درمانی این افراد برداشت.

قاضی زاده گفت: این مساله تنها شامل خبرنگاران نمی شود بلکه سایر عوامل مطبوعاتی اعم از عکاسان، روزنامه نگاران و حتی عوامل اجرایی مطبوعات نیز در این تفاهم نامه گنجانده شده اند تا در صورت توقیف یا تعطیلی یک رسانه دچار مشکل ادامه سنوات و نیز استفاده از بیمه درمانی نشوند.

وی درباره نحوه شناسایی این افراد گفت: در بانک اطلاعاتی روزنامه نگاران که در اداره کل مطبوعات داخلی موجود است، همه سوابق فعالان مطبوعاتی تهران و شهرستانها ثبت می شود و این حتی شامل خبرنگاران آزاد نیز می شود.

قاضی زاده تصریح کرد: سایر افراد نیز باید 30 تا 50 مطلب منتشره در روزنامه ها یا خبرگزاری ها داشته باشند که پس از تایید آن رسانه، سنوات خدمت آن ها تایید و آغاز می شود.

مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت ارشاد هزینه بیمه خبرنگاران را سالانه 250 هزار تومان بیان کرد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت نیروهای فعال در پایگاه ها و سایتهای خبری نیز گفت: پایگاه های خبری و خبرگزاری های غیردولتی ثبت شده در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز شامل این قانون می شوند و این رسانه ها می توانند برای معرفی خبرنگاران آزاد اقدام کنند.

مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد خاطرنشان کرد: اکنون در حال پیگیری بحث بیمه تکمیلی این افراد که شامل درمان های پرهزینه مانند برخی جراحی ها می شود، هستیم.

وی افزود: هم اکنون روزانه 20 تا 25 نفر از این خبرنگاران برای بیمه شدن به اداره کل مطبوعات داخلی مراجعه می کنند.

قاضی زاده همچنین در مورد سایر فعالیت ها در اداره کل مطبوعات داخلی یادآور شد: علاوه بر حمایت، نظارت نیز جزو وظایف این اداره کل است که رصد رسانه ها از حیث رعایت قانون مطبوعات را شامل می شود.

وی ادامه داد: برخورد این اداره کل با مطبوعات خاطی در چهار سطح تذکر، اخطار، توقیف و لغو مجوز انجام می پذیرد.

مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در مورد دیگر حیطه های نظارتی این اداره کل گفت: مساله ای که از گذشته در مورد رسیدگی به حساب مالی و تیراژ مطبوعات وجود داشته، هم اکنون با دقت و در دو سطح انجام می شود؛ یکی گزارشی است که خود مطبوعات به ما می دهند و دیگری بازرسی های سرزده اداره کل مطبوعات داخلی است.

وی در مورد کم و کیف این بازرسی ها گفت: نشریات پس از اعلام تیراژ و بیلان مالی شان، مطالبه یارانه می کنند و نرخ آگهی خود را بر این اساس افزایش می دهند اما در بازرسی سرزده از چاپخانه های مطبوعات، تیراژهای واقعی را از آنها دریافت و ضمن محاسبه هزینه های نیروی انسانی و سایر هزینه های یک رسانه، در نهایت گزارش بازرسان اداره کل مطبوعات داخلی را با گزارش اعلامی از سوی رسانه ها تطبیق داده و تصمیم نهایی را در زمینه میزان حمایت مالی اخذ می کنیم.

نمایش افزایش دما در نقشه‌ی زمین گوگل

Posted: 16 Jul 2010 11:09 AM PDT

نقشه زمین گوگل جدیدی که برای نمایش تاثیر احتمالی افزایش چهار درجه سلسیوس دما طراحی شده، از سوی وزیران دولت انگلیس عرضه شد.

به گزارش ایسنا، این نقشه تعاملی به مردم امکان می‌دهد تغییرات چشمگیری را مشاهده کنند که ممکن است درصورت انجام نگرفتن اقدام موثر برای محدود کردن انتشار گازهای گلخانه‌یی، به وقوع بپیوندند.

تغییرات قابل توجه شامل دمای بالاتر خشکی در مقایسه با دریا و افزایش حرارت فوق‌العاده در منطقه اطراف قطب شمال است. این نقشه با استفاده از تحلیل‌های یک مرکز پژوهش تغییرات جوی مورد حمایت دولت انگلیس که به دولت این کشور و دانشندان دیگر در این زمینه مشاوره می‌دهد، ایجاد شده است.

وزیر انرژی و تغییرات جوی انگلیس با رونمایی این نقشه اظهار کرد که این نقشه قاطعیت دولت را برای عمل در برابر تغییرات جوی خطرناک صورت گرفته از سوی بشر تقویت می‌کند.

نقشه جدید به نشانی www.fco.gov.uk/google-earth-4degrees.kml قابل مشاهده است و برای مشاهده آن ابتدا باید برنامه زمین گوگل نصب شده باشد.

ناموفق بودن ژورنالیسم شهروندی در پر کردن شکاف خبری

Posted: 16 Jul 2010 11:09 AM PDT

بر اساس یافته‌های بررسی مدرسه ژورنالیسم دانشگاه میسوری، ژورنالیسم شهروندی برای پر کردن کمبود اطلاعات حاصل از کوچک شدن اتاق‌های خبری روزنامه‌ها و سایر سازمان‌های خبری سنتی به‌طور موثر پیشرفت نکرده است.

به گزارش ایسنا، به گفته مارگارت دافی، دستیار استاد مدرسه ژورنالیسم دانشگاه میسوری، در حالیکه بسیاری از وبلاگ‌ها و سایت‌های ژورنالیسم شهروندی کارهای بسیار جالب و مثبتی انجام داده اند، به فراهم کردن سطح پوششی که حتی سازمان‌های خبری تحت فشار کنونی انجام می‌دهند، نزدیک نشده‌اند.

بر اساس این گزارش، این وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌ها نه تنها فاقد کارکنان لازم برای پوشش صحیح گزارش‌ها هستند بلکه بیش‌تر مدیران ژورنالیسم شهروندی منابع مالی و تجربه کاری کافی برای مناسب کردن وب‌سایتشان در طی زمان نداشته‌اند.

بررسی میسوری 60 وبلاگ و وب سایت ژورنالیسم شهروندی را مورد مطالعه قرار داده و عوامل متعددی از جمله تعداد لینک‌های قرار گرفته در هر وب سایت، میزان مشارکت عمومی یا دعوت فراهم شده در هر سایت، تداول به روز شدن اخبار و محتوا و فراهم کردن اطلاعات تماس وب سایت‌های شهروندی برای مردم را شناسایی کرده است.

عرضه‌ی برنامه سفیدکننده‌ی پوست هندی‌ها در فیس‌بوک!

Posted: 16 Jul 2010 11:09 AM PDT

گروه عرضه‌کننده محصولات مراقبت پوست وازلین، برنامه روشن کننده پوستی برای کاربران فیس بوک در هند عرضه کرد که آن‌ها را قادر می‌سازد چهره‌های خود را در تصویر پروفایلشان سفیدتر کنند.

به گزارش ایسنا، دانلود این برنامه با هدف تبلیغ کرم‌های روشن کننده پوست وازلین برای مردان انجام می‌گیرد که بازار آن با رواج مد و علاقه فرهنگی برای داشتن پوست روشن‌تر، شتاب رشد بالایی را تجربه می‌کند.

این برنامه با استفاده از چهره یکی از هنرپیشه‌های معروف بالیوود به کاربران هندی وعده می‌دهد تصاویرشان در فیس بوک را متفاوت کند. بررسی آنلاین 12 هزار هندی در سال 2009 نشان داد رنگ پوست معیار مهمی در انتخاب زوج به شمار می‌رود.

چهارمین جشنواره مطبوعات شمال‌غرب کشور پایان یافت

Posted: 16 Jul 2010 11:09 AM PDT

چهارمین جشنواره مطبوعات شمالغرب کشور شامگاه پنج شنبه با معرفی نفرات برتر در اردبیل به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، در مراسم اختتامیه این جشنواره، نمایندگان مجلس، رییس خانه مطبوعات کشور، مدیران و مسئولان استان، خبرنگاران استانهای شمالغرب و جمع کثیری از علاقمندان حضور داشتند.

رسانه ها از کجرویهای اجتماعی و سیاسی مبرا هستند

در این مراسم نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس طی سخنانی با بیان اینکه رسانه ها از کجرویهای اجتماعی و سیاسی مبرا می باشند، خواستار رعایت انصاف در بیان نقد از سوی نشریات محلی شد.

حجت الاسلام سید کاظم موسوی اظهار داشت: اصحاب قلم امین مردم بوده و باید در گفتار و رفتار صادق باشند و اصل امانت داری را رعایت کنند.

وی خبرنگاران را پیشتاز عصر تکنولوژی و فناوریهای دیجیتالی دانست و افزود: امانت داری در اطلاع رسانی مهمترین وظیفه نشریات و مطبوعات محلی است.

موسوی با اشاره به ضرورت حفظ اخلاق حرفه ای در بیان و نقد مشکلات منطقه، اضافه کرد: بی شک توسعه بدون اخلاق و جهت گیری یک سویه به ناپایداری اجتماعی منتج می شود و باید از آن پرهیز شود.

وی نقش نشریات محلی را در تحقق توسعه پایدار در تمام جنبه های اجتماعی انکارناپذیر دانست و تصریح کرد: در عصر کنونی، رسانه ها قوی ترین ابزار توسعه اندیشه و قدرت محسوب می شوند.
نماینده مردم اردبیل در مجلس غفلت از توسعه و رشد مطبوعات بویژه نشریات محلی را به مانند از دست دادن اثرگذاری رسانه ها در افکار عمومی برشمرد و ابراز داشت: نگاه کلاسیک به بحث رسانه دیگر کارایی نداشته و باید نگاه جدیدی به مقولات موجود در این عرصه داشت.

وی همچنین با اشاره به درگذشت پیشکسوتان مطبوعات استان از جمله کریم نیرومند و اصغر دوستدار، آن را ضایعه ای برای جامعه مطبوعات دانست و یاد آور شد: قلو و بیان این دو فقید، در جهت خدمت رسانی و ارتقا آگاهی مردم بود.

قابلیت نشریات محلی فراتر از پایگاه های خبری کشور است

رئیس خانه مطبوعات کشور نیز در این مراسم طی سخنانی خانه مطبوعات را پارلمان مطبوعات محلی کشور عنوان کرد و گفت: خانه مطبوعات کشور با اتخاذ سیاستها و حمایتهای صنفی از مطبوعات محلی پشتیبانی می کند.

ابراهیمی با توجه به پتانسیل مطبوعات محلی، خواستار حمایت جدی مسئولان و مدیران استانی از این نشریات شد و افزود: بی شک قابلیتهای نشریات محلی در هیچ کدام از پایگاه های خبری کشور وجود ندارد.

وی تاکید کرد: نشریات و مطبوعات محلی به دلیل آگاهی، شناخت و نزدیکی به مشکلات و بن بستهای فکری هر منطقه می توانند با زبان قلم، ضمن نقد این مشکلات و بیان راهکار، شاهراهی برای توسعه جامعه باشند.

رئیس خانه مطبوعات کشور با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره مطبوعات شمال غرب کشور، ارتقا دانش و تخصص روزنامه نگاری در نشریات محلی را خواستار شد و خاطر نشان کرد: برگزاری این جشنواره ها به اعتلای بیش از پیش رسانه های محلی منتج خواهد شد.

مطبوعات محلی از جنجال آفرینی و خط شکنیهای احتمالی پرهیز کنند

مدیرکل ارشاد اسلامی استان اردبیل نیز در این مراسم به رسالت مطبوعات برای ارتقا سطح علمی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و ... جامعه اشاره کرد و اظهار داتشت: نشریات محلی در تحقق این مهم وظیفه سنگینی دارند.

عظیم ابراهیم پور به بیانات مقام معظم رهبری در این خصوص اشاره کرد و ابراز داشت: ایجاد بصیرت، معنویت و عدم منفعت طلبی از مهمترین محورهای رسانه ها در حال حاضر است.

وی با اشاره به جنگ نرم و فرهنگی دشمن در شرایط کنونی متذکر شد: اصحاب رسانه وظیفه سنگینی برای ایجاد بصیرت در افکار برای برای پیروزی و عبور از این جنگ نرم دارند و باید در این مسیر تلاش نمایند.

این مسئول با بیان اینکه تنها بصیرت برای تحقق رسالت رسانه ها کافی نیست، افزود: برای ایجاد بصیرت نیازمند ترویج معنویت، ایمان و عقیده در افکار عمومی می باشیم.

وی همچنین عدم منفعت طلبی فردی، گروهی و جناحی را از محورهای توسعه همه جانبه کشور دانست و به پرهیز از جنجال آفرینی و خط شکنیهای احتمالی در مطبوعات محلی استان تاکید کرد.

در پایان این مراسم که بیش از سه ساعت به طول انجامید، 57 نفز از خبرنگاران نشریات محلی و نمایندگان خبرگزاریهای شمالغرب کشور با دریافت تندیس جشنواره و لوح، تجلیل شدند.

در چهارمین جشنواره و نمایشگاه مطبوعات شمالغرب کشور نشریات محلی و نمایندگی خبرگزاریهای استانهای آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل و زنجان حضور داشتند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر