نقش مهم جوانه گندم در سلامت اعصاب
••••••••••••••••••
یک عضوهیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:« ارزش غذایی دانه گندم با جوانه زدن افزایش پیدا کرده و به عنوان منبع مهم ویتامینهای گروه B محسوب میشود و نقش مهمی در سلامت اعصاب دارد.»
دکتر مسعود کیمیاگر در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«ارزش غذایی دانه گندم با جوانه زدن افزایش پیدا کرده و از حالت غله خارج شده و در گروه سبزیجات قرار میگیرد، البته حدود 4 قاشق غذاخوری از جوانه گندم برابر با یک واحد نان در نظر گرفته میشود.
نکته مهم این است که میزان ویتامینهای گروه B دانه گندم با جوانه زدن بالا میرود بنابراین به عنوان منبع مهم ویتامینهای گروه B محسوب میشود همچنین مقداری شامل ویتامین E نیز است.»
ویتامین E ضد موخوره و شفابخش مو
این متخصص تغذیه تاکید کرد:«ویتامینهای گروه B نقش مهمی در سلامت اعصاب دارند و کمبود آن در بدن باعث میشود شکلگیری واحدهای عصبی به خوبی انجام نگیرد و فرد آرامش اعصاب نداشته باشد همچنین این ویتامین در سوخت و ساز بدن بسیار مفید است و غذا را برای هضم و جذب آماده می سازد.»
--
اين ايميل را براي دوستان خود هم بفرستيد.
و به آنها بفرماييد، روي خط پايين كليك كنند تا براي آنها هم مطالب خوب و جالب بفرستيم
http://groups.google.com/group/taf_sar/subscribe
اين ايميل بدليل عضويت شما در گروه تفريح و سرگرمي است.
ايميل گروه اين است. taf_sar@googlegroups.com
اگر از دست ما ناراحت هستيد و نمي خواهيد مطالب ما بدست شما برسد پس خط پايين را كليك كنيد.
taf_sar+unsubscribe@googlegroups.com
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر