۱۳۸۹ خرداد ۴, سه‌شنبه

MediaNews.ir

MediaNews.ir


امسال ۲۵۴ نفر در مقطع کارشناسی ارشد ارتباطات پذیرفته می‌شوند

Posted: 25 May 2010 02:52 PM PDT

مدیانیوز - امسال ۲۵۴ نفر در مقطع کارشناسی ارشد گروه علوم ارتباطات اجتماعی از طریق آزمون سراسری پذیرفته خواهند شد.

طبق اطلاعات موجود در دفترچه راهنمای انتخاب رشته سازمان سنجش، این ۲۵۴ نفر در پنج رشته و گرایش شامل علوم ارتباطات اجتماعی، مطالعات فرهنگی و رسانه، مدیریت رسانه، روزنامه‌نگاری و تبلیغ و ارتباطات فرهنگی پذیرفته خواهند شد.

پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام‌نور تهران در رشته‌ی مدیریت رسانه و تبدیل دوره‌های شبانه‌ی دانشگاه علامه به شیوه‌ی آموزش محور از جمله تغییرات رشته‌ علوم ارتباطات نسبت به سال گذشته است.

ظرفیت پذیرش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد گروه علوم ارتباطات در سال ۱۳۸۷ تعداد ۱۵۹ نفر و در سال ۱۳۸۸ تعداد ۲۴۱ نفر اعلام شده بود.

دانشجویانی که در آزمون کارشناسی ارشد، گروه امتحانی علوم ارتباطات اجتماعی با کد ۱۱۳۸ شرکت کرده‌اند می‌توانند با توجه به شرایط مندرج در دفترچه این رشته‌ها را انتخاب کنند:

رشته علوم ارتباطات اجتماعی (۱۲۰ نفر)
دانشگاه تهران روزانه ۴ نفر، دانشگاه علامه طباطبایی روزانه ۱۲ نفر، دانشکده‌ی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران ۱۵ نفر فقط مرد، دانشکده‌ی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران واحد قم ۲۰ نفر فقط مرد، دانشگاه تهران شبانه ۴ نفر، دانشگاه علامه طباطبایی شبانه به شیوه‌ی آموزش محور ۱۵ نفر، مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه آزاد علامه طباطبایی به‌صورت نیمه‌حضوری ۲۵ نفر، مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه آزاد علامه طباطبایی به‌صورت نیمه‌حضوری و شیوه‌ی آموزش محور ۲۵ نفر

رشته علوم ارتباطات اجتماعی - گرایش روزنامه‌نگاری (۲۷ نفر)
دانشگاه علامه طباطبایی روزانه ۱۲ نفر، دانشگاه علامه طباطبایی شبانه به شیوه‌ی آموزش محور ۱۵ نفر

رشته مطالعات فرهنگی و رسانه (۸ نفر)
دانشگاه تهران روزانه ۴ نفر، دانشگاه تهران شبانه ۴ نفر

رشته مدیریت رسانه (۶۴ نفر)
دانشگاه تهران روزانه ۱۰ نفر، دانشگاه تهران شبانه ۱۲ نفر، دانشکده صداوسیما ۱۵ نفر فقط مرد، دانشگاه علامه طباطبایی روزانه ۱۲ نفر، دانشگاه پیام نور مرکز تهران ۵ نفر، دانشگاه پیام نور مرکز تهران به شیوه‌ی آموزش محور ۱۰ نفر

رشته تبلیغ و ارتباطات فرهنگی (۳۵ نفر)
دانشگاه غیرانتفاعی باقرالعلوم قم ۱۰ نفر فقط زن، دانشگاه غیرانتفاعی باقرالعلوم قم ۱۰ نفر فقط مرد، موسسه آموزش عالی غیراتنفاعی سوره ۱۵ نفر

+ دریافت دفترچه انتخاب رشته سال ۱۳۸۹ آزمون کارشناسی ارشد در گروه علوم انسانی

بزرگداشت روز جهانی ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبائی

Posted: 25 May 2010 09:27 AM PDT

همشهری آنلاین - بزرگداشت روز جهانی ارتباطات با یک هفته تاخیر در سالن شهید مطهری دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی (ره) با حضور اساتید برجسته ارتباطات از دانشگاه‌های تهران، آزاد واحد مرکز و پژوهشکده باقر العلوم برگزار شد.

فرقانی: چیزی خارج از رسانه قابل تصور نیست

به گزارش انجمن علمی – دانشجویی روابط عمومی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در ابتدای این مراسم محمد مهدی فرقانی عضو هئیت علمی این دانشگاه گفت: یکی از دلایل نامگذاری روز جهانی ارتباطات توجه ویژه به این حوزه مهم در عرصه های مختلف زندگی است.

وی با اشاره به اینکه باید به حساسیت های ویژه در حوزه ارتباطات توجه داشته باشیم، افزود: در دنیای امروز چیزی خارج از رسانه ها قابل تصور نیست.

فرقانی به سخن "بودیار" مبنی بر اینکه در دنیای امروز با "فرا واقعیت های رسانه های روبرو هستیم" اشاره کرد و اظهار داشت: تصاویر مختلفی از ابعاد زندگی انسان به طور مستقیم و غیر مستقیم در رسانه ها منعکس می شود.

وی با تاکید بر حوزه روزنامه نگاری در دنیای ارتباطات، گفت: روزنامه نگاری این نیست که فقط چند تکنیک کوچک کار را بیاموزیم و این کار شاق و مهمی نیست.

این استاد علوم ارتباطات با انتقاد از کسانی که بیرون از فضای آکادمیک بوده و فقط بحث تجربه را مطرح می کنند، یادآور شد: تحصیل در رشته روزنامه نگاری فقط یادگیری چند تکنیک محدود نیست، بلکه تحصیل در حوزه معرفت شناسی روزنامه نگاری نیز به حساب می آید.
وی گفت: امروزه باید توجه ویژه ای به مخاطب و حوزه مخاطب شناسی داشته باشیم، ضمن آنکه ویژگی های متقابل رسانه و مخاطب نیز قابل تامل است.

فرقانی با بیان اینکه رسانه باید بدانند در کجا در راستای خدمت و منافع عمومی باشند، افزود: مهمترین سئوال در دنیای غوطه ور امروز که مهمترین ماده آن رسانه ها هستند این است که چه وظیفه ای داریم؟

وی اذعان داشت: همه حوزه های مختلف روزنامه نگاری در ادوار مختلف به همدیگر متصل و پیوسته بوده و نمی توان مرزبندی بین آنها قرار داده و آنها را از همدیگر جدا کرد.
عضو هئیت علمی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه در دنیای روزنامه نگاری حرفه ای باید اطلاعات به صورت همگانی و با توجه به امکانات رسانه ای در اختیار همگان قرار گیرد، گفت: مخاطب نیز باید دارای سواد رسانه ای بوده تا بتواند در میان انبوهی از اطلاعات تفکیک انجام داده و سره از ناسره را تشخیص دهد.

وی با اشاره به اینکه در دنیای امروز مقوله به نام "روزنامه نگاری شهروندی" به وجود آمده که قابل احترام است، افزود: هر چه شهروندان توانمندتر شوند می توانند اطلاعات بشتر و بهتری به دست آورند.

این استاد علوم ارتباطات به سئوال دانشجویان درباره وضعیت کنونی مطبوعات ایران و آینده روزنامه نگاری اشاره کرد و اظهار داشت: اتفاقاتی که امروز در حوزه روزنامه نگاری رخ می دهد در قیاس با تاریخ مطبوعات ایران اتفاق خاص و متفاوت نیست.

وی در همین رابطه اضافه کرد: بخش اعظمی از مطبوعات کشور دارای مشکلات خاص خود هستند و در شرایط کنونی که اصلاً ناامید کننده نیست، بلکه امیداور کننده است؛ حرفه ای های حوزه روزنامه نگاری می توانند کارگشا و مفید باشند.
فرقانی در پایان خاطرنشان کرد: برای رونق بخشیدن به حوزه روزنامه نگاری باید دست به دست هم داده تا بتوانیم کمبودها در ساختار و برنامه ها برطرف کنیم.

پدیده مخاطب پنداری در ایران و جایگاه آن در آینده

در ادامه این مراسم دکتر مهدی محسنیان راد استاد علوم ارتباطات و عضو هئیت علمی دانشگاه امام صادق (ع) در قالب کنفرانس به بحث در زمینه "پدیده مخاطب پنداری در ایران و جایگاه آن در آینده" پرداخت.

وی در قالب کنفرانس و سرفصل هایی چون تاریخچه مخاطب، تعمیم مخاطب به رسانه های نوپا، مصرف کننده به جای مخاطب، شکل گیری مخاطب پنداری در جوامع عقب مانده، نظریه تزریقی و مخاطب پنداری، مخاطب پنداری در میان حوزه های دولتمردان ایران، مخاطب پنداری و شکل گیری دهکده جهانی و ... مباحثی را برای شرکت کنندگان در مراسم مطرح کرد.
محسنیان راد ماهواره را محصول مخاطب پنداری دانست و گفت: بسیاری از مخاطب پنداران در مفهوم دچار اشتباه شده و قدرتی فراتر از قدرت رسانه ها را برای خود متصور هستند.
در ادامه این مراسم دکتر هادی خانیکی عضو هئیت علمی دانشگاه علامه طباطبائی در تقدیر از فعالیت ها و تلاش های دکتر کاظم معتمد نژاد "پدر علم ارتباطات" در ایران که در مراسم نیز حضور داشت، قرائت کرد.

معتمد نژاد: روزنامه نگاری در استانها تقویت شود

سپس دکتر کاظم معتمدنژاد پدر علم ارتباطات در ایران پشت تریبون قرار گرفت و با اشاره به روند شکل گیری رشته ارتباطات و زیر شاخه های آن در ایران گفت: روزنامه نگاری محصول پیشرفت محصولات خبری است.

وی با اشاره به اینکه دوره های آموزش روزنامه نگاری در کیهان و تدریس برخی از اساتید در کلاس های آن زمینه ایجاد دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی را فراهم کرد، افزود: در دوره های بعد از انقلاب دوره های کارشناسی و سپس کارشناسی ارشد و دکتری ایجاد شد.
معتمد نژاد اظهار داشت: باید در حوزه ارتباطات دروس مختلف علوم اجتماعی و علوم انسانی در دانشگاههای ارایه شود، چون روزنامه نگار اگر فقط نویسندگی بلد بوده و بتواند خبر تنظیم کند و به واقعیت های ملی و اجتماعی توجهی نداشته باشد؛ کار خود را به خوبی نمی تواند انجام دهد.

وی تصریح کرد: اگر یک روزنامه نگار نداند که ارتباطات بین المللی چه اهمیتی دارد، نظریه‌های مختلف ارتباطی چیست و اصول اخلاقی روزنامه نگاری را مطالعه نکرده باشد در نتیجه به مشکل برخورد کرده و وظیفه اش را به درستی نمی تواند انجام دهد.
پدر علم ارتباطات در ایران خواستار ضرورت تقویت آموزش روزنامه نگاری در کشور شد و بیان داشت: در سالهای اخیر آموزش روزنامه نگاری نه تنها در دانشگاههای بزرگ بلکه در دانشگاههای مراکز استانها نیز باید از مقطع لیسانس شروع شود.

معتمد نژاد با اشاره به امکانات جدید علمی و رایانه ای برای آموزش روزنامه نگاری در کشور، گفت: آموزش روزنامه نگاری به صورت اینترنتی و رایانه ای بسیار مفید خواهد بود.

شکرخواه و گزارش 2010 جامعه اطلاعاتی

دکتر یونس شکرخواه عضو هئیت علمی دانشکده مطالعات جهان و رئیس موسسه مطالعات آمریکای شمالی و اروپای دانشگاه تهران نیز در این مراسم به ارائه گزارشی در مورد تازه ترین سند منتشر شده در سال 2010 در حوزه اندازه گیری جامعه اطلاعاتی پرداخت و گفت:

کشور های دنیا در اندازه گیری جامعه اطلاعاتی بر اساس سه شاخص بهره وری، تعداد کاربر و مهارت رتبه بندی شده اند.

وی با اشاره به اینکه آمارها نشان می دهد به رغم بحران های مالی در آمریکا و اروپا وضعیت ارتباطات رو به رشد بوده است، افزود: در سال 2010 در مجموع چهار میلیارد و 600 میلیون نفر در جهان از تلفن همراه استفاده می کنند و بر این اساس از هر 100 نفر در دنیا 67 نفر موبایل دارند.

شکرخواه با بیان اینکه بر اساس همین آمار در کشورهای در حال توسعه به طور متوسط از هر 100 نفر 57 نفر تلفن همراه دارند، اظهار داشت: هم اکنون یک میلیارد و 700 میلیون نفر نیز در دنیا از اینترنت به عنوان یک ابزار استفاده می کنند.

وی با اشاره به اینکه اکنون در سال 2010 تقریبا26 درصد از جمعیت دنیا از اینترنت استفاده می کنند که این رقم بالا نیست، تصریح کرد: ضریب نفوذ اینترنت در سال 2010 در دنیا به 64 درصد رسیده که این رقم در کشورهای در حال توسعه 18 درصد است ئ از این 18 درصد؛ 14 درصد متعلق به چین است.

رئیس موسسه مطالعات آمریکای شمالی و اروپای دانشگاه تهران با بیان اینکه تا دسترسی عمومی وجود نداشته مهارت به وجود نمی آید، گفت: در سال 2008 برای اولین بار کشور چین در زمینه پهنای باند ثابت از آمریکا جلو افتاد و در رتبه اول دنیا قرار گرفت.

وی با بیان اینکه هم اکنون در دنیا ضریب نفوذ پهنای باند ثابت به ازای هر 100 نفر 23 نفر و در کشورهای در حال توسعه 4 نفر به ازای هر 100 نفر است، افزود: طبق شاخص 2010 توسعه آی سی تی که به idi معروف است و گزارشات سال 2008 را اعلام می دارد و یک شاخص 11 فاکتوری برمبنای دسترسی؛ استفاده و مهارات است اکنون کشورهای سوئد، لوکزامبورگ و کره جنوبی در رتبه های اول تا سوم رنکینگ شاخص idi قرار دارند.

دکتر شکرخواه ادامه داد نمرات این شاخص بین یک تا ده است و نمرات ده کشور اول بین 7.85 تا 7.07 قرار دارد؛ ضمن آنکه ایران در این رنکینگ با نمره 3.08 رتبه 84 را دارد و این در حالی است که رتبه قبلی ایران 86 بوده و دو رتبه پیشرفت داشته است

رفیعی: روابط عمومی زاییده دانشکده ارتباطات علامه طباطبائی است

خسرو رفیعی عضو انجمن روابط عمومی ایران در این مراسم نیز گفت: چگونگی شکل گیری دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی باید از ابتدا تا کنون مستند سازی شود.
وی با اشاره به اینکه دانشجویان می توانند این مستند سازی را به خوبی انجام دهند، افزود: در این مستند باید به سئوالاتی چون تعطیلی چند باره رشته روابط عمومی طی سالهای 1343 تا 1362 پاسخ داده شود.

رفیعی اظهار داشت: انجمن روابط عمومی متعلق به همه دانشجویان ارتباطات به خصوص دانشجویان رشته روابط عمومی است و باید در حفط و پیشبرد اهداف آن فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه ارتباط بین دانشگاه و صنعت حلقه گم شده است که باید دوباره احیاء شود، گفت: رشته روابط عمومی زاییده دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی و تلاش های دکتر کاظم معتمد نژاد است.

عضو انجمن روابط عمومی ایران با اشاره به اینکه در کنار کار روابط عمومی باید صداقت وجود داشته باشد، بیان داشت: هنوز مدیریت ها به طور سلیقه ای برای روابط عمومی ها تصمیم می گیرند.

در ادامه این مراسم میزگرد آسیب شناسی آموزش ارتباطات در دانشگاههای ایران با حضور دکتر علی اصغر کیاء مدیر گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر علی رضا دهقان مدیر گروه ارتباطات دانشگاه تهران، دکتر محمد دادگران مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز و دکتر امید مسعودی عضو هئیت علمی گروه ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد.

گفتنی است، این مراسم با تلاش انجمن های علمی - دانشجویی روابط عمومی و مطالعات ارتباطی و فن آوری دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

رئیس فیس‌بوک مجبور به عذرخواهی شد

Posted: 25 May 2010 09:26 AM PDT

مارک زوکربرگ رئیس سایت فیس بوک سرانجام به علت نقض حریم شخصی کاربران و اشکالات متعدد امنیتی آن مجبور به عذرخواهی شد.

به گزارش فارس به نقل از واشنگتن پست،‌ وی که در هفته‌های اخیر شاهد ریزش قابل توجه تعداد کاربران و مشترکان این سایت بوده، به طور تلویحی خطای خود و همکارانش را پذیرفته و گفته است: حرکت ما خیلی سریع بود و اشتباهاتی داشتیم، اما برنامه هایی داریم تا کنترل تنظیمات مربوط به حریم شخصی را برای کاربران ساده تر کنیم.

وی که دیدگاه خود در این زمینه را به طور اختصاصی در روزنامه واشنگتن پست منتشر کرده بود، اظهار امیدواری کرد فیس بوک در آینده روند رو به رشدی داشته باشد، امری که کارشناسان فناوری چندان به ان خوش بین نیستند.

وی همچنین در ایمیلی به رابرت اسکوبل یکی از دوستانش نوشت: می دانم که چندین اشتباه داشتیم ولی امیدوارم که در آینده تغییرات مناسبی در فیس بوک ایجاد کنیم.

طی چند هفته اخیر انتشار اخباری در مورد فروش اطلاعات شخصی کاربران فیس بوک به آگهی دهندگان که خلاف موافقت نامه استفاده از این سایت است موجی از خشم را بر ضد مدیران این سایت به راه انداخت و کاربران از اینکه بدون اطلاع آنها به ابزاری برای کسب درآمد مدیران فیس بوک مبدل شده اند به شدت گله کردند. انان همچنین معتقدند که تنظیمات حریم شخصی این سایت بسیار پیچیده است و درک آن کار چندان ساده ای نیست.

عادل فردوسی‌پور: ۱۱۰ هزار ایمیل به برنامه‌ی «نود» ارسال شد

Posted: 25 May 2010 09:24 AM PDT

عادل فردوسی پور اعلام کرد: برنامه «نود» تا آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتبال، پخش نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، آخرین قسمت از برنامه «نود» در لیگ نهم، شامگاه دوشنبه به روی آنتن رفت و با پایان بازی‌های جام حذفی و لیگ برتر، این برنامه حدود دو ماه پخش نمی‌شود.

عادل فردوسی‌پور این خبر را دوشنبه (سوم خرداد ماه) در برنامه «نود» اعلام و خاطرنشان کرد که اگر شرایط فراهم شود، سری جدید برنامه «نود» از اواسط مرداد ماه به روی آنتن خواهد رفت.

او تاکید کرد که با آغاز لیگ برتر، برنامه «نود» طبق روال قبلی ساعت 22 و 30 دقیقه به روی آنتن می‌رود.

فردوسی‌پور که علاوه بر اجرا، تهیه‌کنندگی برنامه «نود» را هم بر عهده دارد، دربرنامه شب گذشته از گنجاندن بخشی جدید روی سایت برنامه «نود» خبر داد و افزود: در جریان پخش برنامه در لیگ نهم، نزدیک به 110 هزار ایمیل به ما ارسال شده‌است؛ ما این عکس‌ها و تصاویر را بر روی سایت‌مان قرار می‌دهیم تا در معرض دید کاربران قرار گرفته و بهترین‌ها را انتخاب کنند.

به گفته وی در نخستین برنامه «نود» که با آغاز لیگ دهم به روی آنتن می‌رود، تصاویر و عکس‌های برتر به انتخاب مردم معرفی و به برگزیدگان جوایزی اهدا می‌شود.

بازیکنان تیم ملی فوتبال اسپانیا حق استفاده از «فیس‌بوک» را ندارند

Posted: 25 May 2010 09:24 AM PDT

ویسنته دل بوسکه بازیکنان تیم ملی اسپانیا را از استفاده از سایت های اینترنتی نظیر فیس بوک و توییتر منع کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت برگزاری رقابت های جام جهانی 2010، با این برنامه ای که سرمربی تیم ملی اسپانیا برای بازیکنان این تیم ترتیب داده، بخت پیدا کردن بازیکن محبوبتان بر روی این سایت ها به همان اندازه است که اسکاتلند قهرمان جام جهانی شود.

تیم ملی فوتبال اسپانیا در گروه H مسابقات جام جهانی 2010 با تیم های شیلی، هندوراس و سوئیس همگروه است.

نوزدهمین دوره رقابت های فوتبال جام جهانی 2010 از 21 خردادماه با برگزاری مراسم افتتاحیه در شهرهای مختلف آفریقای جنوبی آغاز خواهد شد و تا روز 20 تیرماه ادامه خواهد داشت.

بیش از ۱۳ میلیون نفر، قسمت پایانی لاست را تماشا کردند

Posted: 25 May 2010 09:21 AM PDT

با وجود آن‌که بیش از ‌١٣ میلیون نفر قسمت آخر سریال لاست را تماشا کردند، ولی این یک رکورد برای لاست محسوب نمی‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از لس‌آنجلس تایمز، طبق بررسی‌های انجام شده، ‌٥/١٣ میلیون نفر در سراسر جهان، آخرین قسمت مجموعه تلویزیونی لاست را مشاهده کرده‌اند. هرچند که این رقم در مقایسه با دیگر قسمت‌های این سریال یک رکورد محسوب نمی‌شوند.

این درحالی است که اولین قسمت این سریال که در سپتامبر ‌٢٠٠٤، به روی آنتن رفت، بیش از ‌٥/١٨ میلیون بیننده داشت، قسمت آخر فصل اول نزدیک به ‌٢١ میلیون بیننده و دو قسمت اول فصل دوم نیز هرکدام ‌٢٣ میلیون بیننده داشته‌اند.

البته، آخرین قسمت از سریال تلویزیونی لاست به مدت دوساعت و نیم در سراسر جهان به روی آنتن رفت که به سوالات زیادی که سال‌ها در ذهن بینندگان شکل گرفته بود، پاسخ داده شد.

به گزارش آسوشیتدپرس در این قسمت، جک از بین کاندیداها داوطلب شد که جزیره را از دست جاکوب خارج کند، غول دود که بدن لاک را تسخیر کرده بود، خواهان توقف کاندیداها شده، آن‌ها را کشت، جزیره را نابود و سپس جزیره را ترک کرد، جک در لس‌آنجلس توسط دو جراح خبره، لاک را با موفقیت عمل کرد، او به کیت، زنی که در جزیره عاشق او شده بود، ملحق شد و سرانجام جک با پدرش که قبل از وقوع حادثه سقوط هواپیما در قسمت‌های نخستین سریال فوت کرد، آشتی کرد.

این در حالی است که رسانه‌های مختلف با اشاره به پایان احساسی این سریال تلویزیونی به این نکته اشاره کردند که با وجود پایان این سریال، پرسش‌های بی‌پاسخ بی‌شماری درباره این سریال معماگونه باقی مانده است از جمله پرسش‌هایی درباره شانون و بون.

نویسندگان سریال لاست پیش از پخش آخرین قسمت آن در خصوص نحوه نوشتن این سریال گفتند: نحوه کار ما در نگارش فیلمنامه «لاست» شیوه‌ای از زندگی کردن بود، ما می‌نوشتیم؛ روند تولید نیز به ما در ادامه کارمان کمک می‌کرد؛ ما با لاست می‌خوردیم با لاست می‌خوابیدیم و همه کارهایمان در این محور اصلی صورت می‌گرفت.

گروه نویسندگان سریال «لاست» در خصوص شروع نگارش فیلمنامه این اثر نیز گفتند: شروع کار ما با رودررویی ایده‌ها آغاز شد. ما می‌دانستیم که این‌ها فقط طرح‌های کلی‌اند، اما می‌دانستیم چگونه از نقطه‌ای «ای» شروع و به نقطه‌ی «بی» برسیم و در ادامه کار فصل‌ها را به شکل اپیزودیک هم از یکدیگر تفکیک کردیم و بالاخره می‌دانستیم هر قسمت از کجا شروع و در کجا خاتمه پیدا می‌کند.

آنها با بیان این‌که در ابتدای نگارش این مجموعه تلویزیونی با مشکلاتی مواجه بوده‌ایم، افزودند: در ابتدا با تغییراتی در قالب شخصیت‌های اصلی مواجهه بودیم. عموما برای حل مشکلات فیلمنامه مجبور بودیم چند ساعت زمان صرف کنیم و جالب است بدانید راه‌حل یکی از مشکلات‌مان فیلمنامه در خواب به ما الهام شد.

لاست یا گم‌شدگان ( Lost) سریال تلویزیونی آمریکایی است که داستان گروهی از بازماندگان سقوط پرواز ‌٨١٥ اوشینیک بر فراز جزیره‌ای ناشناس در اقیانوس آرام است. سبک کلی این مجموعه تلویزیونی معماگونه است و با یافتن هر پاسخ چندین سوال نو به وجود می‌آید.

هر قسمت سریال، شامل زندگی هر کدام از بازماندگان در جزیره و قسمتی از زندگی گذشته او می‌شود. اولین قسمت این سریال در ‌٢٢ سپتامبر ‌٢٠٠٤ پخش شد و تمام شش فصل آن در ادامه روی آنتن رفت.

سریال از کانال ای.بی.سی و همینطور بسیاری از شبکه‌های کشورهای دیگر روی آنتن رفت.

لاست با توجه به تعداد زیاد بازیگران و فیلم‌برداری آن در اوهایو هاوایی، یکی از پرخرج‌ترین سریال‌های تلویزیونی بود.

دیمون لیندلوف، جی جی آبرامز و جفری لیبور سازندگان (نویسنده) و تهیه کنندگی فیلم توسط شبکه ABC آمریکا، بد روبوت پروداکشنز و گرس اسکیرت پروداکشنز انجام شده ‌است و از شبکه ABC آمریکا در آمریکا پخش می‌شود. موزیک متن آن توسط مایکل جیاکینو ترکیب شده است. منتقدان این سریال را تحسین نموده‌اند. این سریال توانست در سال اول پخش به تعداد ‌١٦ میلیون بیننده برای هر قسمت دست پیدا کند.

داستان سریال در ژانویه ی ‌٢٠٠٤ شروع شد؛ زمانی که لیود براون به ABC رفت و درخواست فیلمنامه‌ای بر اساس رمان Lord of the Flies، فیلم معروف Cast Away و سریال تلویزیونی Gilligan's Island و برنامه ریالتی شو Survivor را داد.

ABC هم سریالی را در سال ‌١٩٦٩ درباره بازماندگان سقوط یک هواپیما و با نام The New People روی آنتن فرستاده بود.

گادی پولاک قسمتی از داستان را بر اساس یک بازی کامپیوتری و با نام Myst نوشت.براون با جی جی آبرامز تماس گرفت که با تاچ استون استودیوز (ای بی سی استودیوز کنونی) برای نوشتن داستان pilot قرارداد داشت و سریال تلویزیونیAlias را قبلا نوشته بود.

اگرچه آبرامز برای پذیرفتن کار مردد بود، ولی گفت که داستان ماورا طبیعه خواهد بود و با دیمون لیندولف برای همکاری در ساختن استایل و کاراکتر‌ها تماس گرفت. لیندولف و آبرامز قبلا با هم سریال bible را کار کرده بودند.

دو قسمت از اپیزود یا قسمت هواپیمای لاست، بیشترین هزینه‌ی تاریخ شبکه‌های تلویزیونی را داشتند. چیزی که شنیده می‌شود چیزی بین ‌١٠ تا ‌١٤ میلیون دلار هزینه برای این قسمت بوده است. سریال در ‌٢٢ سپتامبر ‌٢٠٠٤ هزینه‌هایش بالا گرفت و به نقطه‌ای بحرانی رسید، اما با همراهی سریال‌های Desperate Housewives وGrey's Anatomy، لاست کمک کرد تا بخت به سوی ABC برگردد و این هنوز زمانی بود که حتی روی آنتن هم نرفته بود. با این حال مدیران اجرایی ABC و دیسنی، لایود براون را به دلیل امتیاز پایین در شبکه و همچنین ریسک کردن چنین هزینه‌هایی برای ساخت سریال اخراج کردند. قسمت pilot یا هواپیمای این سریال در ‌٢٤ جولای ‌٢٠٠٤ و در کامیکان (Comic-Con International) در سندیگو پخش شد. هواپیمایی که به عنوان هواپیمای سقوط کرده استفاده شد، اگرچه یک بویینگ ‌٧٧٧ خونده می‌شد،ولی در حقیقت یک لاکهید ال-1011 (Lockheed L-1011 TriStar) بود که توسط تاچ استون و ای بی سی خریداری شده بود. هواپیما تکه تکه شده بود و آنها مجبور شده بودند قسمت‌های آن را به هاوایی ببرند.

تهیه کنندگان لاست در ابتدا نگران بودند که ممکن است نوع واقعی هواپیما شناسایی شود ولی به دلیل شکسته شده بودن هواپیما، عملا به عنوان یک بویینگ ‌٧٦٧ دیده می‌شد.

این مجموعه تلویزیونی توسط دیمون لیندلوف، جی. جی. آبراهامز و جفری لالیبر ساخته شده و بخش اعظم فیلمبرداری آن در هاوایی فیلم برداری شده است.

قسمت مقدماتی و آزمایشی این مجموعه در تاریخ ‌٢٢ سپتامبر ‌٢٠٠٤ پخش شد. بعد از آن تاریخ پنج فصل از این مجموعه به روی آنتن رفته است.

تهیه کنندگان اجرایی این مجموعه در حال حاضر آبراهامز، لیندلوف، برایان برک، جک بندر و کارلتون کیوز هستند. این مجموعه به خاطر هنرپیشگان زیاد خود و هزینه سنگین فیلمبرداری در هاوایی یکی از پرهزینه ترین مجموعه‌های تلویزیونی است.

لاست تاکنون توانسته است جوایز بی‌شماری از جمله جایزه امی، بهترین سریال درام در سال ‌٢٠٠٥، بهترین فیلم آمریکایی در آکادمی تلویزیونی انگلستان در ‌٢٠٠٥، گلدن گلوب برای بهترین درام در ‌٢٠٠٦ و بسیاری جوایز دیگر را به خود اختصاص دهد.

این سریال به یکی از داستان‌های معروف در فرهنگ آمریکا بدل شده است؛ به طوری که به بازیها، مجلات، کتاب‌ها و سایر شبکه‌های آمریکایی راه یافته است.

لاست در مجموع شش فصلش، دارای ‌١٢١ قسمت است. فصل ششم در ‌١٨ قسمت روی آنتن رفت.

همراه اول: سیم‌کارت‌های اعتباری ما «پدیده» است

Posted: 25 May 2010 09:20 AM PDT

چهار سال پس از عرضه سیم‌کارت اعتباری همراه اول، این اپراتور نام «پدیده» را برای سیم‌کارت‌های اعتباری خود برگزید.

به گزارش فارس، در سال 85 شرکت ارتباطات سیار موفق به اخذ مجوز‌های لازم برای عرضه سیم‌کارت اعتباری شد و از سال 86 ورود به این عرصه را تجربه کرد.

از همان زمان استقبال گسترده‌ای از این نوع سیم‌کارت صورت گرفت و هم‌اکنون نیز نزدیک به 21 میلیون از مجموع 38 میلیون سیم‌کارت واگذار شده همراه اول اعتباری است.

از آغاز عرضه سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول تاکنون، این سیم‌کارت‌ها با عنوان «اعتباری» مورد خطاب قرار می‌گرفت، تا اینکه اخیرا شرکت ارتباطات سیار در رابطه با این سیم‌کارت‌ها از نام پدیده استفاده کرده است.

محمدی، مسوول فروش سیم‌کارت‌های شرکت ارتباطات سیار ایران در این رابطه به خبرنگار فارس گفت: این عنوان به تازگی در نظر گرفته نشده بلکه نامی است که از مدت‌ها پیش برای این نوع سیم‌کارت‌ها انتخاب شده اما اعلام عمومی برای این امر صورت نگرفته بود.

آغاز سومین اجلاس جهانی صدا

Posted: 25 May 2010 09:20 AM PDT

یازدهمین جشنواره‌ی بین‌المللی رادیو و سومین اجلاس جهانی صدا با شعار «رادیو رسانه امید و آگاهی» سه‌شنبه (چهارم خرداد‌ماه) در زیباکنار آغاز به کار می‌کند.

به گزارش ایسنا، مراسم افتتاحیه یازدهمین جشنواره‌ بین‌المللی رادیو سه‌شنبه ساعت ‌٢١ و ‌٣٠ دقیقه در تالار کوثر مجتمع زیباکنار برگزار می‌شود. هم‌چنین روز چهارشنبه پنجم خرداد‌ماه نخستین پنل جشنواره با عنوان «رادیو رسانه امید و آگاهی» در سالن آوینی مجتمع زیباکنار برگزار خواهد شد.

پنل دوم نیز با موضوع «رادیو دیجیتال، رادیویی چند رسانه‌ای و چند منظوره» ساعت ‌١١ روز چهارشنبه در سالن آوینی برپا می‌شود؛ هم‌چنین در سالن آیینه مجتمع زیبا‌کنار، با حضور برنامه‌سازان ایرانی و خارجی برنامه‌های راه‌یافته به جشنواره‌ی یازدهم، مرور خواهند شد.

زمان برگزاری پنل سوم جشنواره با موضوع «رادیو و جامعه: ارتقاء فعالیت‌های رادیو محلی/ رادیو اجتماع» ساعت ‌١٥ روز چهارشنبه خواهد بود؛ هم‌چنین پنل چهارم ساعت ‌١٧ در سالن آوینی برگزار می‌شود. این پنل به موضوع «رادیو و نمایش» اختصاص دارد. روز چهارشنبه نیز بخش دوم مروری بر برنامه‌های راه‌یافته در سالن آیینه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، در شامگاه روز پنجم خردادماه نیز مراسم تقدیر از کارکنان ستادی در سالن جام جم مجتمع زیباکنار برگزار خواهد شد.

هم‌چنین پنج‌شنبه (ششم خرداد‌ماه) پنل پنجم با موضوع «چهره جدیدی از اطلاع‌رسانی خدمات عمومی» از ساعت ‌٩ صبح آغاز می‌شود و پس از وقفه‌ای نیم‌ساعته پنل ششم با عنوان «رادیو و موسیقی» در سالن آوینی برپا خواهد شد.

در این روز نیز مروری بر برنامه‌های راه‌یافته در جشنواره از ساعت ‌١٠ و ‌٣٠ دقیقه به مدت دوساعت برگزار می‌شود.

براساس این گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه‌ی یادزدهمین جشنواره‌ی بین‌المللی رادیو و سومین اجلاس جهانی صدا پنج‌شنبه ساعت ‌٢١ و ‌٣٠ دقیقه با حضور رئیس سازمان صدا و سیما در سالن جام‌ جم مجتمع زیباکنار برگزار می‌شود.

گفتنی است، طی روزهای دوشنبه و سه شنبه پنج کلاس‌ ای بی یو پرایز در تهران برگزار شد که موضوعاتی چون «مسیر دستیابی به برنامه‌های بزرگ»، «بررسی گروه کودک و جوان ای بی یو» و «نمایش رادیویی» را شامل می‌شدند.

راه‌اندازی وب‌سایتی برای شکایت از رسانه‌ها

Posted: 25 May 2010 09:17 AM PDT

سایتی شبیه وب‌سایت اجتماعی "دیگ" به‌نام MediaFail راه‌اندازی شده که به کاربران امکان می‌دهد فاحش‌ترین نمونه‌های عملکرد بد رسانه‌یی را مشخص کنند.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت MediaFail مانند سایت شبکه اجتماعی محبوب "دیگ"، به کاربران امکان می‌دهد موافقت یا مخالفت خود را با مقالات و ویدیوهای انتشاریافته در خارج از این سایت نشان دهند؛ هم‌چنین به مقالات لینک‌هایی افزوده و کامنت بگذارند اما بیش‌تر به آن‌ها رای دهند.

به گفته جاش سیلور، رییس و مدیر اجرایی Free Press که این وب‌سایت را راه‌اندازی کرده، این اقدام تلاشی برای استفاده از وب به‌عنوان منبعی برای جمع‌آوری کوتاهی رسانه‌ها در تلویزیون، رادیو و نشریات در سراسر آمریکا است تا نبود مفهوم و مرتبط بودن را در اخبار تجاری این کشور نشان دهد.

سیلور به‌عنوان یک نمونه آکادمیک، به بررسی منتشر شده در سال جاری ازسوی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی اشاره کرد که طبق آن، شبکه‌های تلویزیونی در لس‌آنجلس در هر نیم ساعت تنها 22 ثانیه به بودجه، جلسات و دیگر اخبار دولت می‌پردازند که یک هفتم زمان پرداخته شده به اخبار جرم و جنایت محسوب می‌شود.

بازتاب کوتاهی‌های رسانه‌های خبری بخشی از هدف Free Press است که خود را بی‌طرف خوانده و برای ادغام رسانه‌یی کمتر، تامین بودجه بیش‌تر رسانه‌های عمومی و کیفیت بالاتر ژورنالیسم لابی می‌کند.

گفتنی است اخیرا وب‌سایت جدیدی به‌نام MediaBugs نیز به‌صورت آزمایشی راه‌اندازی شد که هدف آن تصحیح خطاها و مشکلات در رسانه‌های پوشش‌دهنده منطقه Bay Area سانفرانسیسکو است.

اینترنت بی‌سیم تا آغاز المپیک لندن راه‌اندازی خواهد شد

Posted: 25 May 2010 09:17 AM PDT

یک شرکت ارائه دهنده خدمات بی سیم از تصمیم خود برای راه اندازی سرویس اینترنت بی سیم در شهر لندن تا سال 2012 خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از وی تری قرار است در تابستان سال 2012 مسابقات المپیک تابستانی در شهر لندن برگزار شود و مقامات این کشور از هم اکنون در تلاش برای ایجاد زیرساخت های نوین و پیشرفته فناوری هستند تا بتوانند صدها هزار نفر شرکت کننده در این رقابت ها را راضی نگهدارند.

شهردار لندن پیش از این خواستار ایجاد شبکه بی سیم وای – فای در سراسر لندن شده بود و به خصوص از لزوم ایجاد این شبکه در استراتفورد خبر داده بود که بخش اعظم مسابقات در آن برگزار می شود.

شرکت The Cloud که این وظیفه را بر عهده گرفته طرح های خود را در این زمینه ارائه داده و در صورت تصویب نهایی و موافقت اصولی اجرای ان را اغاز خواهد کرد، هر چند از هم اکنون نگرانی هایی در زمینه تامین بودجه این طرح وجود دارد و برخی می گویند دولت توان این کار را ندارد. The Cloud قبلا 7000 هزار شبکه وای – فای را در چندین کشور اروپایی راه اندازی کرده است.

محبوبیت پیامک در میان نوجوانان آمریکایی

Posted: 25 May 2010 09:17 AM PDT

طبق گزارش جدید مرکز پیو، از هر سه نوجوان یکی بیش از صد پیامک در روز ارسال می‌کند و 72 درصد اکنون در مقایسه با 51 درصد در سال 2006 ارسال‌کننده پیامک هستند.

به گزارش ایسنا، بر اساس بررسی مرکز پژوهشی پیو، تقریبا نیمی از نوجوانانی که تلفن همراه با خود به مدرسه می‌برند، یک بار در روز در کلاس درس پیامک ارسال می‌کنند.

ارسال پیامک بر دیگر اشکال ارتباط برتری یافته به طوری که تنها 38 و 30 درصد نوجوانان روزانه با تلفن همراه و تلفن ثابت صحبت می‌کنند. یک چهارم نوجوانان روزانه به شبکه‌های اجتماعی می‌روند و تنها 11 درصد به یکدیگر ای‌میل ارسال می‌کنند.

هم‌چنین نوجوانانی که طرح اشتراک برای ارسال نامحدود پیامک دارند، 14 برابر کسانی که به ازای ارسال هر پیامک هزینه پرداخت می‌کنند، پیام کوتاه ارسال می‌کنند.

اگرچه دسترسی به اینترنت برروی تلفن همراه اغلب گران است اما نوجوانانی که والدین سیاه‌پوست یا اسپانیولی دارند، دو برابر نوجوانان دیگری که والدین سفیدپوست دارند و هم‌چنین نوجوانانی که در خانواده‌هایی با درآمد پایین 30 هزار دلار در سال زندگی می‌کنند، این کار را انجام می‌دهند که این مساله ممکن است به دلیل نبود دسترسی به رایانه در این خانواده‌ها باشد.

به گفته یکی از محققان پیو، حتی با طرح‌های اشتراک نامحدود نیز بزرگ‌سالان به اندازه نوجوانان پیامک ارسال نمی‌کنند.

عجیب‌ترین خرده فرمایشات فناورانه تیم‌های ملی در جام جهانی ۲۰۱۰

Posted: 25 May 2010 09:16 AM PDT

برخی تیمهای راه یافته به جام جهانی 2010 انتظارات و مطالبات عجیبی را از برگزار کننده این دیدارها خواسته اند که برخی از آنها به تجهیزات فناوری مربوط می شود که برای مثال می توان به سرویس بهداشتی "های- تک" مارادونا اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حدود سه هفته تا آغاز رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی باقی مانده است. استادیومها، هتلها، زیرساختها و امنیت در آفریقای جنوبی آماده شده اند.

این در حالی است که از 32 تیم راه یافته به این رقابتها برخی تیمها و اشخاص انتظارات عجیبی را مطالبه می کنند. به طوری که دیه گو آرماندو ماردونا درخواست تعویض سرویس بهداشتی اتاق خود را کرده است.

به همین منظور در ورودی اتاق مارادونا دو حمام در نظر گرفته شده است که هر دو مجهز به سینکها و شیرهای دستشویی جدید خواهند شد. همچنین سرویس بهداشتی ویژه اتاق مارادونا کاملا فناورانه بوده و مجهز به یک سیستم جریان آب گرم یکپارچه و بیده الکترونیک است. آب از این بیده در سه سطح سرعت و فشار مختلف خارج می شود.

باوجود این، کارگزاران تیم ملی آرژانتین اعتراض کردند که سینک دستشویی و کاسه آب سرویس بهداشتی این حمامها با استانداردهای مارادونا سازگار نیست.

آرژانتین 6 کنسول بازی "پلی استیشن" می خواهد

براساس گزارش ساندی تایمز، حمام جدید مارادونا تنها درخواست عجیب تیمهای حاضر در جام جهانی 2010 نیست. به طوری که فدراسیون فوتبال آرژانتین از مقامات برگزارکننده رقابتها خواسته است دیوارهای اتاقهای بازیکنان باید به رنگ سفید باشند و برای فوتبالیستها باید 6 کنسول بازی "پلی استیشن" در نظر گرفته شوند.

همچنین این فدراسیون خواسته است که غذاهای تیم نباید با کمتر از 14 نوع مختلف سالاد همراه باشند و هر شام باید حداقل شامل سه نوع مختلف مایع ماکارونی و سه نوع دسر باشد و در تمام مدت 24 ساعت شبانه روز بستنی در اتاق بازیکنان دیده شود.

ایتالیاییها با فیبرهای نوری کانالهای تلویزیونی ایتالیا را تماشا می کنند

لاجوردیهای مارچلو لیپی هم انتظارات فناورانه داشته اند. در محل اقامت آنها فیبرهای نوری با سرعت بالا نصب شده اند که به آنها اجازه می دهد کانالهای تلویزیونی ایتالیایی را از طریق اینترنت دریافت کنند. البته آنها درخواستهای غیر علمی هم داشته اند. آنها خواسته اند که سالن ورزشی و ماکارونیهای ایتالیایی ساخت کشور خود را داشته باشند.

اسلواکی دستگاه الکترونیکی برای بازی دارت می خواهد

مظلوم ترین تیم که کمترین طلب را داشته است تیم اسلواکی بوده که درخواست کرده است در محل اقامت خود دو میز پینگ پنگ و یک دستگاه الکترونیکی برای بازی دارت داشته باشند.

همکاری یاهو و نوکیا در خدمات پیام‌رسانی و نقشه

Posted: 25 May 2010 09:16 AM PDT

یاهو و نوکیا همکاری جدیدی را اعلام کردند که طبق آن یاهو فراهم‌کننده جهانی خدمات ای‌میل و مسنجر Ovi نوکیا شده و نوکیا نیز ارائه فن‌آوری نقشه و ناوبری در سایت‌های یاهو را برعهده می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، قرارداد نقشه یاهو با نوکیا شامل هر دو بخش رایانه‌ها و تلفن‌های همراه می‌شود.

این دو شرکت هم‌چنین "ورود به سیستم جهانی" ایجاد می‌کنند که به افراد امکان می‌دهد با استفاده از نام کاربری یاهو وارد سایت نوکیا شوند و بالعکس.

یاهو و نوکیا مفاد مالی این قرارداد را فاش نکرده‌اند اما هر دوی این شرکت‌ها از مزایای دسترسی و تخصص یکدیگر بهره‌مند می‌شوند.

نوکیا به عنوان بزرگ‌ترین سازنده تلفن همراه جهان، امیدوار است با فراهم کردن خدمات و محصولات بومی شده مانند ای‌میل و خدمات مالی در تلفن‌های همراه، در بازارهای در حال توسعه نفوذ کند در حالی که یاهو نیاز دارد در سایه برتری رو به رشد گوگل که بسیاری از خدماتش را در تلفن‌های آندرویدی عرضه می‌کند، حضور موبایلی خود را توسعه دهد.

در حدود 600 میلیون نفر هر ماه از محصولات و خدمات یاهو استفاده می‌کنند با این همه این شرکت در هیچ از یک دو بخش رایانه‌های رومیزی و تلفن‌های همراه قادر به رویارویی با برتری گوگل نیست.

به گفته کارول بارتز، مدیر اجرایی یاهو، نخستین خدماتی که با برند دو شرکت عرضه می‌شود، در اوایل سال جاری فراهم می‌شوند و همکاری این دو شرکت در این زمینه در سال 2011 در سطح جهانی توسعه می‌یابد.

اولی پکا کالاسوو، مدیر اجرایی نوکیا نیز عنوان کرده که این قرارداد خدمات یاهو را برای افراد بیش‌تری در جهان از جمله افرادی که برای نخستین بار دسترسی به اینترنت را از طریق تلفن همراه تجربه می‌کنند، فراهم می‌کند.

یاهو ماه گذشته نیز قراردادی با سامسونگ منعقد کرد که نرم‌افزار و خدمات این شرکت اینترنتی را برروی گوشی‌های دومین سازنده بزرگ تلفن همراه در جهان قابل دسترس می‌کند.

راه‌اندازی شبکه‌ی اجتماعی برای بینندگان تلویزیون

Posted: 25 May 2010 09:10 AM PDT

شرکت کابلی آمریکایی کام کست، حدود دو هفته دیگر نسخه آزمایشی از یک سرویس شبکه اجتماعی را راه‌اندازی می‌کند که به کاربران امکان می‌دهند از آنچه که در تلویزیون و اینترنت مشاهده می‌کنند، مطلع شوند.

به گزارش ایسنا، معاون بازاریابی این شرکت در کنفرانس تک کرانچ که هفته جاری در نیویورک برگزار شد، جزئیاتی از این سرویس را معرفی کرد.

این سرویس که Tunerfish نام دارد، توسط فراهم کننده کتاب نشانی آنلاین پلاکسو که در سال 2008 به کنترل کام کست درآمد، ساخته شده است.

کاربران در این سرویس می‌توانند درباره برنامه‌های تلویزیونی یا ویدیوهای اینترنتی خاصی که مشاهده کرده‌اند، مطلب ارسال کنند و آن‌ها را با دیگران به اشتراک بگذارند و با یک رابط کاربری جست‌وجو برنامه‌ها قابل مشاهده هستند.

هم‌چنین این سرویس اطلاعات ارسال شده توسط کاربران را فهرست‌بندی می‌کند تا نشان دهد چه برنامه‌هایی در میان اعضای Tunerfish محبوبیت یافته است.

این وب سایت مشابه سایت‌های شبکه اجتماعی برای اشتراک‌گذاری آهنگ مانند Last.fm و Blip.fm است که با معرفی به‌روزرسانی‌های مداوم نشان می‌دهد کاربران چه برنامه‌هایی را بیش‌تر توصیه می‌کنند.

بر اساس این گزارش، این سرویس در وب و برای دستگاه‌های آیفون و آی‌پد خواهد بود و نسخه‌ای از آن برای تلویزیون عرضه خواهد شد. کام کست در حدود 23.5 میلیون مشترک کابلی و حدود 16.3 میلیون مشتری اینترنت پرسرعت دارد.

مسدود شدن صفحه‌ی موهن به پیامبر (ص) در هند توسط فیس‌بوک

Posted: 25 May 2010 09:10 AM PDT

فیس‌بوک صفحه موهن به پیامبر اکرم (ص) که موجب شد این سایت در پاکستان ممنوع شود را در هند مسدود کرد.

به گزارش ایسنا، این اقدام به‌دنبال اعتراض انجام گرفته توسط مسلمانان این کشور درباره این صفحه که کاربران را دعوت می‌کند به بهانه ترویج آزادی بیان، کاریکاتورهایی از پیامبر اکرم (ص) را ارسال کنند، انجام گرفت.

سخنگوی فیس‌بوک در ای‌میلی اعلام کرد که این شرکت خارج از رعایت قوانین محلی، استانداردها و رسوم، به‌دنبال تماس‌های صورت گرفته ازسوی مقامات و بازبینی دقیق‌تر مساله تصمیم گرفت دسترسی به این صفحه را در هند محدود کند.

وی در ادامه افزوده است که این صفحه از فیس‌بوک حذف نشده و تنها دسترسی به آن در هند مسدود شده است.

مقامات وزارت مخابرات و وزارت کشور هند روز یکشنبه اعلام کردند که از مسدود شدن این سایت توسط دولت هند اطلاعی ندارند. قانون فن‌آوری اطلاعات 2008 این کشور به دولت امکان می‌دهد وب سایت‌ها تحت شرایط خاصی مسدود شوند.

دسترسی به این سایت هفته گذشته در پی حکم دادگاه توسط سازمان تنظیم مقررات مخابراتی پاکستان مسدود شده بود و این سازمان پس از آن یوتیوب را با اشاره به وجود محتوای کفرآمیز در این وب سایت ویدیویی، مسدود کرده بود.

سخنگوی فیس‌بوک اظهار کرده است این شرکت ممکن است مسدود کردن IP در پاکستان را پس از بازبینی مقررات محلی، استانداردها و آداب این کشور مورد بازبینی بیش‌تر قرار دهد؛ اقدام برای مسدود کردن این صفحه در پاکستان مطابق با خط مشی مورد تاکید فیس‌بوک در مورد این مساله خواهد بود.

این صفحه از سوی اداره‌کننده آن پس از هک شدن ای‌میل و اشتراک اسکایپ وی و افشای اطلاعات شخصی‌اش، به مدت دو روز از فیس‌بوک برداشته شده بود.

اداره‌کنندگان این صفحه کاربران را تشویق کردند در اعتراض به تهدید شدن سازندگان یک مجموعه تلویزیونی آمریکایی که در یکی از قسمت‌های آن، پیامبر اکرم (ص) به تصویر کشیده شده بود، کاریکاتورهایی از پیامبر اسلام (ص) را ارسال کنند.

انتشار تصاویر توهین‌آمیز به پیامبر اسلام (ص) بی‌سابقه نبوده و در سال 2005 برای نخستین بار در یک روزنامه دانمارکی منتشر شد و خشم و اعتراض مسلمانان در سراسر جهان اسلام را برانگیخت. اما ایجاد این صفحه موجب شد در روزهای اخیر تظاهرات متعددی علیه فیس‌بوک در پاکستان انجام بگیرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر