۱۳۹۲ تیر ۲۵, سه‌شنبه

MediaNews.ir

MediaNews.ir


بهترین آنتی ویروس‌های جهان معرفی شدند

Posted: 16 Jul 2013 06:57 AM PDT

بر اساس آمار‌ها، آنتی ویروس‌های کسپرسکی و سیمانتک بهترین کارایی را در فضای حرفه‌ای دارند.

به گزارش همکاران سیستم این خبر را سایت journaldunet به نقل از گزارش مؤسسه امنیتی بین المللی دنیس انگلستان منتشر ساخته است. در این گزارش آمده است نرم افزارهای آنتی ویروس مک آفی، کسپرسکی، سیمانتک و ترند میکرو بیشترین تأثیر را دارند و بر خلاف تصور عمومی آنتی ویروس مایکروسافت قدرت محافظتی بالایی ندارد.

در این تحلیل آمده است که ۱۸ درصد رایانه‌هایی که از آنتی ویروس مایکروسافت استفاده می‌کردند، از حملات سایبری آسیب دیده‌اند. در فضای آزمایشگاهی این مؤسسه دو نرم افزار کسپرسکی و سیمانتک بیشترین مقاومت را در برابر حملات بد افزار‌ها داشته‌اند.

در رتبه‌بندی دیگر این مؤسسه آمده است که سیمانتک بهترین نرم افزار آنتی ویروس برای شرکت‌ها و صنایع کوچک و متوسط شناخته شده است. نرم افزارهای کسپرسکی و ترند میکرو در مقام‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

در رتبه بندی شرکت‌های کوچک نیز آنتی ویروس رایگان اوست (Avast) مقام اول را کسب کرد. این نرم افزار همچنین به عنوان بهترین آنتی ویروس رایگان جهان شناخته شد.

اقتصاد نرم‏ افزارهای همراه در آمریکا به ۱۵۱ میلیارد دلار می‌رسد

Posted: 16 Jul 2013 06:57 AM PDT

یک شرکت پژوهشی پیش‏بینی کرده است اقتصاد نرم‏افزارهای همراه (اَپ) در آمریکا تا سال ۲۰۱۷ به مرز ۱۵۱ میلیارد دلار خواهد رسید.

به گزارش همکاران سیستم از وب‏سایت itworld، شرکت اَپ نیشن (AppNation) پیش‏بینی کرده است بازار نرم‏افزارهای همراه در آمریکا تا سال ۲۰۱۷ با دو برابر رشد به مرز ۱۵۱ میلیارد دلار خواهد رسید. پژوهش‏ این شرکت نشان می‌‏دهد افزایش فروش ابزار‌ها و خدمات سازگار با نرم‏افزارهای همراه از جمله مهم‌ترین دلایل رونق بازار نرم‏افزارهای همراه در سال‏های آینده خواهد بود. از بازار نرم‏افزارهای همراه اصطلاحاً با عنوان «اقتصاد نرم‏افزارهای همراه» یا «اقتصاد اَپ» (App economy) یاد می‌‏کنند.

بر اساس این گزارش، اقتصاد نرم‏افزارهای همراه در آغاز سال جاری حدود ۶۰ میلیارد دلار بوده است و این رقم در اواسط امسال به ۷۲ میلیارد دلار رسیده است. برآوردهای این شرکت نشان می‌‏دهد بازار نرم‏افزارهایِ پولی با رشد کمتری در حال پیشروی است، به طوری که پیش‏بینی شده است بازار این نرم‏افزار‌ها امسال کمتر از یک میلیارد دلار باشد. اَپ نیشن پیش‏بینی کرده است بازار نرم‏افزارهایِ همراهِ پولی تا سال ۲۰۱۷ یک میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.

درو ایانی، مدیر عامل شرکت پژوهشی اَپ‏نیشن در توضیح این یافته‏‌ها گفته است: علیرغم محبوبیت فراوان نرم‏افزارهای همراه و اشباع بازار این نرم‏افزار‌ها در آمریکا، اقتصاد نرم‏افزارهای همراه در آمریکا همچنان با نرخ رشد بالایی در حال حرکت است و انتظار می‌‏رود این سرعت حداقل تا سال ۲۰۱۵ حفظ شود. وی همچنین گفته است: با افزایش استفاده از نرم‏افزارهای همراه در آمریکا، افزایش تعداد مصرف‏کنندگان این نرم‏افزار‌ها و افزایش زمانی که افراد به کار با ابزارهای همراه خود اختصاص می‌‏دهند، واضح است که تمام بخش‏های اقتصاد نرم‏افزارهای همراه هنوز جای زیادی برای جولان دادن دارد.

صدور 30 مجوز و تغییر وضعیت 56 نشریه

Posted: 16 Jul 2013 06:57 AM PDT

در جلسه هیئت نظارت بر مطبوعات علاوه بر صدور 30 مجوز فعالیت برای 27 نشریه و سه پایگاه اطلاع‌رسانی، با تغییر وضعیت 56 نشریه نیز موافقت شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در جلسه مورخ 24/4/92 هیأت نظارت بر مطبوعات، شماری از تقاضاهای صدور مجوز نشریات مورد بررسی قرار گرفت که طی آن 27 نشریه و 3 پایگاه اطلاع‌رسانی مجوز انتشار دریافت کردند. در این بین صدور مجوز تعداد 3 هفته‌نامه، 2 دو هفته‌نامه، 9 ماهنامه، 2 دو ماهنامه، 6 فصلنامه و 5 دو فصلنامه و 41 تغییر صاحب امتیازی و مدیرمسئولی و شماری از درخواست‌های تغییر وضعیت مطبوعات مورد بررسی و موافقت قرار گرفت.

در این جلسه با انتشار هفته‌نامه «کدبانو» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «مهدی اسماعیل تبار»، هفته‌نامه «تمدن اسلامی» به صاحب امتیازی «حزب تمدن اسلامی» و مدیرمسئولی «سیدمحمد میرمحمدی»، هفته‌نامه «Tehran Herald» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «محمد سلطانی فر»، دو هفته‌نامه «مهد تمدن» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «علیرضا محمد پورفرد»، دو هفته‌نامه «خط خبر» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «حمیدرضا عابدی خرسند»، ماهنامه «پته کرمان» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «اسما امیری حیدری»، ماهنامه «اردبیل مهد تشیع» به صاحب امتیازی «شرکت تعاونی فرهنگی آموزشی و عام‌المنفعه اردبیل مهد تشیع» و مدیرمسئولی «رحیم سودی گلی بلاغ»، ماهنامه «تیاتر» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «مجید امرائی»، ماهنامه «بامدادان» به صاحب امتیازی «مؤسسه فرهنگی و هنری پارسایان علمان» و مدیرمسئولی «محمود درزی رامندی»، ماهنامه «انعکاس کرمان» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «بهنام سعیدی»، ماهنامه «حماسه سازان» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «حسینعلی حاجی دلیگانی»، ماهنامه «صبح یزد» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «محسن ماندگاری»، ماهنامه «پایتخت (صنعت و تجارت)» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «غلامرضا غلامی ابرستان»، ماهنامه «مردمان» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «شهرام ایمانی»، دو ماهنامه «میکروب زیست» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «فرحناز سمیعی»، ماهنامه «اجتماع و توسعه» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «امیرحسین زمردیان»، فصلنامه «مطالعات رسانه و امت» به صاحب امتیازی «دانشگاه مذاهب اسلامی» و مدیرمسئولی «احمد مبلغی»، فصلنامه «سیاست اسلامی» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «هادی ابراهیمی کیاپی»، فصلنامه «علوم و مهندسی محیط زیست» به صاحب امتیازی «دانشگاه محیط زیست» و مدیرمسئولی «روانبخش شیردم»، فصلنامه «Nanomecicine Journal» به صاحب امتیازی «دانشگاه علوم پزشکی مشهد» و مدیرمسئولی «محمودرضا جعفری»، فصلنامه «فرهنگ گستر» به صاحب امتیازی «مؤسسه گروه پژوهشی صنایع فرهنگ اندیشه گستر پیام اعظم» و مدیرمسئولی «محمدصادق حمیدزاده»، فصلنامه «پژوهشنامه علوم راهبردی» به صاحب امتیازی «دانشگاه عالی دفاع ملی» و مدیرمسئولی «سیدجواد امینی»، دو فصلنامه «اقتصاد نوین» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «ابوالفضل شاکری»، دو فصلنامه «مطالعات آینده پژوهی امت اسلامی»، دوفصلنامه «رویکردهای فلسفی مقارن»، دو فصلنامه «مطالعات دیپلماسی وحدت امت اسلامی» به صاحب امتیازی «دانشگاه مذاهب اسلامی» و مدیرمسئولی «احمد مبلغی»، دو فصلنامه «کلام اهل بیت(ع)» به صاحب امتیازی «مؤسسه فرهنگی هنری دارالحدیث» و مدیرمسئولی «محمد محمدی نیک (ری شهری)» موافقت شد.

در این جلسه همچنین با فعالیت پایگاه‌های اطلاع رسانی اینترنتی «اقتصاد برتر» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «احمد خادم المله»، «کاوشگران روابط عمومی» به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی «محمد خجسته‌نیا»، «دنیای اقتصاد» به صاحب امتیازی «شرکت دنیای اقتصاد تابان» و مدیرمسئولی «علیرضا بختیاری» موافقت شد.

همچنین در این جلسه با تغییر صاحب امتیازی نشریه «انتخاب برتر» به «مؤسسه بین‌المللی ایرانیان هزاره سوم»، «هوش مصنوعی و ابزار دقیق»، «حفاظت و ایمنی» به «مؤسسه فرا رسانه جامع صنعت نما آسیا»، «برق و روشنایی» به «مؤسسه میناسازان یزدا»، «گزارش بازار»، «ضیافت» به «مؤسسه مژده باران پیام»، «سفره ایرانی» به «شرکت الهام گستر امروز»، «ایران فردا» به «حامد سحابی»، «هنرآذین» به «ناهید معزز»، «همای گیلان» به «علی علی پور نیاول»، «شهاب یزد» به «جواد آذرنگار»، «عقیق سپید» به «مرسده شهراسبی»، «تبیان» به «سیدمحمد حسینی»، «صبوح» به «لیلا سادات پورباقری»، «اعتبار کهن» به «مریم رفیعیان» موافقت و با تغییر مدیرمسئولی نشریات «ادب پژوهی» به «علیرضا نیکوئی»، «اعتیاد پژوهی» به «محمود مینوئی»، «آهن و فولاد» به «علیرضا صانعی»، «صنعت هوشمند» به «حسین فرهادی»، «غذا» به «احمد قاسم»، «آبادگران کردستان» به «رامین رحمانی»، «شمیم فداکاری» به «شیرزاد محمدزاده»، «فناوری چاپ و نشر» به «حمیدرضا میرزائی»، «مهندسی کشاورزی» به «ناهید شاکری»، «پیام مرکز» به «سیدمحمد میرباقری»، «پیام ولایت» به «علیرضا ناصری»، «امداد و نجات» به «سیدصمد آقامیری»، «فریاد قلم» به «کرمعلی مرادی سرکارآباد»، «علوم پزشکی البرز» به «محمد نوری سپهر»، «آلامتو» به «احسان جمشیدزاده»، «پیام زن» به «علی کسماری بنانی»، «امان» به «محمدصابر جعفری»، «صاحبان اندیشه» به «کاوه اشتهاردی»، «پارسا» به «سیامک توکلی اژیه»، «صدای کشاورز» به «سیدمحمد میرمحمدی کوشکنو»، «راه مردم» به «فریماه شیخ‌الاسلامی کندلوس»، «آشپزی خانواده سبز» به «هرمز شجاعی مهر»، «پرستاری قلب و عروق» به «فاطمه دباغی»، «پژوهش‌های زراعی ایران» به «پرویز رضوانی مقدم»، «پژوهش حقوقی» به «سیدحسن شبیری» و «نابغه» به «احمد اسماعیل تبار» موافقت شد.

در ادامه این جلسه تغییر وضعیت 15 نشریه نیز مورد بررسی و موافقت قرار گرفت.

حدود 80 دانشجو در دانشکده سرای روزنامه‌نگاران از مهر امسال پذیرش می‌شوند

Posted: 16 Jul 2013 06:57 AM PDT

دانشکده سرای روزنامه‌نگاران ایران در فاز نخست فعالیت خود و از ابتدای مهر امسال حدود 75 تا 80 دانشجو را برای تحصیل در مقطع کاردانی رشته‌های روابط عمومی و روزنامه‌نگاری پذیرش می‌کند.

مجید امرایی مدیر سرای روزنامه‌نگاران ایران در این باره به خبرنگار مهر گفت: مجوز فعالیت دانشکده سرای روزنامه‌نگاران ایران صادر شده و تمامی مراحل اداری مربوط به این کار طی شده و این دانشکده از اول مهرماه امسال و در مقطع کاردانی، دانشجو می‌پذیرد.

مدیرعامل سرای روزنامه‌نگاران ایران اضافه کرد: تعدادی از این دانشجویان از طریق آزمون سراسری که در دفترچه کنکور امسال هم آمده بود، انتخاب می‌شوند و تعدادی هم کسانی هستند که در جشنواره‌های ملی مطبوعات برگزیده شده‌اند و معاونت مطبوعاتی پذیرفته است که بخشی از هزینه‌های تحصیلی آنها را پرداخت کند.

وی افزود: این دانشکده برای پذیرش دانشجو در رشته‌های یادشده در مقطع لیسانس هم برنامه دارد که به تدریج به مرحله اجرا درخواهد آمد و بنا به ظرفیت،

مدیر سرای روزنامه‌نگاران ایران اضافه کرد: ظرفیت اولیه این دانشکده دو کلاس 35 تا 40 نفره است و در مجموع فکر می‌کنم 75 تا 80 نفر جذب این دانشکده شوند.

مدیرعامل شرکت پست: کاربرد ایمیل ملی در محاورات اداری است نه شخصی

Posted: 16 Jul 2013 06:57 AM PDT

مدیرعامل شرکت پست در تشریح شرابط استفاده از پست الکترونیک ملی و نحوه فعالسازی آن گفت: ارائه سرویس ایمیل ملی بر پایه سرویس های جدید مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات شکل گرفته است و کاربر باید سالانه مبلغ یکهزار تومان به عنوان هزینه فعالسازی این سرویس پرداخت کند.

محمدحسن کرباسیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به استانداردسازی و توسعه پست الکترونیک شرکت پست با استفاده از ظرفیت دیتاسنترهای استانی اظهار داشت: قرار است با همکاری سازمان فناوری اطلاعات با در اختیار قراردادن یک ایمیل پستی بتوانیم خدمات ارتباطی دولت با مردم و مردم به دولت را ارائه کنیم.

وی با تاکید بر ضریب امنیت سرویس ایمیل ملی گفت: این سرویس با سازوکارهای در نظر گرفته شده از ضریب امنیتی برای نگهداری اطلاعات برخوردار است که برای ارتباط مردم با دولت طراحی شده است.

کرباسیان با بیان اینکه با وجود این سرویس پست الکترونیک امن، مشکلات مردم در دریافت سرویس و مراجعه به سازمانها و دستگاههای حاکمیتی کاهش می یابد، ادامه داد: از طریق این سرویس سازمانها می توانند به مشتریان خود اطلاع رسانی کنند؛ همچنین این ایمیل در مواردی چون انتخابات، بازاریابی، آگهی و اطلاع رسانی ها به صورت مستقیم درگاهی خواهد بود برای اینکه این اطلاعات را به افراد مدنظر برساند و در نتیجه خیلی از صرفه جویی هایی ملی به وجود خواهد آمد.

مدیرعامل شرکت پست با تاکید براینکه با پشتیبانی سازمان فناوری اطلاعات از جهت فنی نیز پست الکترونیک ملی محیط امنی خواهد داشت، گفت: با توجه به تعداد استفاده کنندگان، فضای مورد استفاده افراد برای پست الکترونیک را به اندازه کافی ارائه خواهیم داد.

وی با اشاره به راه اندازی پست الکترونیک ملی به نشانی mail.post.ir به مهر گفت: پیش از این شرکت پست یک سرویس پست الکترونیک راه اندازی کرده بود که محدودیتهایی از جهت فضای ایمیل و پوشش تعداد کاربران داشت اما هم اکنون این سرویس جدید با پشتیبانی سازمان فناوری اطلاعات از جهت تعداد کاربر و فضای مورد نیاز کاربران محدودیتی نخواهد داشت.

کرباسیان با بیان اینکه پیش از این ایمیل پست به 150 هزار متقاضی واگذار شده است، افزود: با سرمایه گذاری صورت گرفته و رفع مشکلات قبلی، به هر تعداد متقاضی حقیقی و حقوقی این سرویس را واگذار می کنیم.

ایمیل ملی پل ارتباطی مردم و دولت

مدیرعامل شرکت پست در پاسخ به این سئوال که گفته می شود این سرویس با توجه به لزوم احراز هویت کاربر، امنیت اطلاعات را تضمین نمی کند، تصریح کرد: ایمیل ملی یک ایمیل رسمی برای استفاده دولت با مردم و مردم با دولت است که مکاتبات اداری را پشتیبانی می کند و نمی توان به صورت هرزنامه ای با آن کار کرد. براین اساس این سرویس نیازمند احراز هویت افراد است.

ایمیل ملی برای محاورات شخصی نیست

وی با بیان اینکه قرار نیست در این ایمیل مخاطبان ارتباطات محاوره ای شخصی خود را داشته باشند افزود: این ایمیل باید برای محاورات اداری به کار گرفته شود.

هزینه فعالسازی ایمیل ملی

مدیرعامل شرکت پست با بیان اینکه ایمیل ملی امن است و می تواند به عنوان درگاه دولت و مردم مورد استفاده قرار گیرد در مورد هزینه فعالسازی و احراز هویت این سرویس نیز به مهر گفت: هزینه فعالسازی این سرویس سالیانه هزار تومان است که این رقم به عنوان مبلغ پایه درنظر گرفته شده و اگر کاربر نیاز به حجم و فضای بیشتری داشته باشند نرخ این سرویس متفاوت خواهد بود.

ظرفیت واگذاری ایمیل ملی

وی گفت: ظرفیت واگذاری این سرویس تا 100 میلیون کاربر قابل افزایش است و متقاضیان می توانند پس از پر کردن فرم اینترنتی، مدارک احراز هویت خود را با مراجعه به یکی از دفاتر پپستی سراسر کشور تحویل دهند و سرویس ایمیل ملی دریافت کنند.

به گزارش مهر، سرویس پست الکترونیک ملی هفته گذشته با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و با همکاری شرکت پست و سازمان فناوری اطلاعات ایران راه اندازی شد.

در این مراسم وزیر ارتباطات تاکید کرد که هر ایرانی در کنار کد پستی باید ایمیل ملی نیز داشته باشد.

برخی کارشناسان معتقدند که سرویس ایمیل ملی به دلیل استفاده از برخی نرم افزارهای متن باز امنیت اطلاعات کاربر را تضمین نمی کند و از طرفی دریافت احراز هویت اشخاص برای ثبت نام در این سرویس، موضوعی است که باعث می شود کاربران به این سرویس اعتماد چندانی نداشته باشند.

روسیه نمی‌خواهد روابطش با ایالات متحده به‌خاطر حضور «اسنودن» آسیب ببیند

Posted: 16 Jul 2013 06:57 AM PDT

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز گذشته اعلام کرد می‌خواهد ادوارد اسنودن پس از سه هفته اقامت در فرودگاه مسکو خاک روسیه را ترک کند، ‌اما در عین حال به این موضوع نیز اشاره کرد که اسنودن دربرابر پذیرش شرایط پناهندگی سیاسی روسیه از درحال نشان دادن انعطاف پذیری است.

به گزارش همشهری آنلاین براساس گزارش رویترز، اسنودن در 23 ژوئن از هنگ‌کنگ به فرودگاه شرمتیوو مسکو پرواز کرد به این امید که بتواند خود را به کشوری برساند که از او در برابر ایالات متحده محافظت کند.

پوتین روز گذشته اعلام کرد واشنگتن اسنودن را به واسطه ممانعت از دسترسی وی به دیگر کشورهایی که ممکن بود به او پناه دهند، او را در مسکو گیر انداخته‌است. روسیه نیز به اسنودن اعلام کرده‌بود درصورتی که وی انتشار اطلاعاتی که به ضرر ایالات متحده‌ است را متوقف کند می‌تواند در این کشور بماند.

پوتین در مصاحبه‌ای که حین بازدید از جزیره گوگلند در فنلاند داشت گفت امیدوارم به محض اینکه فرصتی برای رفتن به کشور دیگر برای اسنودن پیش می‌آید، او روسیه را ترک کند. شرایط روسیه برای اهدای پناهندگی سیاسی برای اسنودن مشخص هستند و با توجه به عملکرد اخیر وی،‌به نظر می‌آید که اسنودن درحال ایجاد تغییر در رویکردش نسبت به انتشار اطلاعات است اما وضعیت او هنوز نامشخص است.

اسنودن روز جمعه در نشستی در منطقه ترانزیت فرودگاه شرمتیوو به فعالان حقوق بشر گفت وی خواهان پناهندگی موقت از روسیه است تا زمانی که بتواند در نهایت امنیت خود را به یکی از کشورهای آمریکای لاتین برساند،‌جایی که سه کشور برای پناه دادن به او اعلام آمادگی کرده‌اند.

از آنجایی که هیچ پرواز مستقیمی از مسکو به این سه کشور وجود ندارد، اسنودن تاکنون نتوانسته خود را به بولیوی،‌ونزوئلا یا نیکاراگوئه برساند. این جریانات برای پوتین در شرایطی که تلاش دارد روابط مسکو و واشنگتن را بهبود ببخشد و خود را برای نشستی با اوباما در اوایل سپتامبر آماده کند،‌به مشکلی دردسرساز تبدیل شده‌است.

پوتین روز گذشته خطاب به اسنودن گفت ما روابط مشخصی با ایالات متحده داریم و نمی‌خواهیم به این روابط به واسطه فعالیت‌های تو آسیب بزنیم. وی در پاسخ به این سوال که سرنوش اسنودن چه خواهد شد گفت من از کجا بدانم؟ این سرنوشت و زندگی او است!

وی گفت اسنودن بدون دعوت وارد کشور ما شده‌است،‌ما او را دعوت نکردیم و اینجا نیز مقصد نهایی او نبود. او برای ورود به کشوری دیگر از اینجا عبور می‌کرد اما زمانی که در آسمان بود، همکاران آمریکایی ما پروازهای دیگر را برایش غیرممکن ساختند. آنها تمامی کشورها را ترسانده‌اند تا کسی به او پناه ندهد و در واقع اسنودن توسط آمریکایی‌ها در خاک روسیه به دام افتاده‌است.

ایالات متهده ادوارد اسنودن را به افشای اسناد طبقه‌بندی شده دولتی و جاسوسی متهم کرده و اسنودن اکنون به خاطر این اتهامات تحت تعقیب است. روسیه تاکنون از استرداد اسنودن به آمریکا سر باز زده اما همچنین اعلام کرده او تا زمانی می‌تواند در خاک روسیه بماند که دست از انتشار اطلاعات درباره برنامه جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا بردارد.

اسنودن تاکنون از ۲۱ کشور جهان تقاضای پناهندگی سیاسی کرده که بیشتر آنها تقاضای او را رد کرده‌اند. با این حال کشورهای ونزوئلا، بولیوی و نیکاراگوئه با این درخواست اعلام موافقت کرده‌اند.اما حتی اگر کشوری نیز او را بپذیرد مشکل اسنودن این است که دیگر مدارک لازم برای سفر را در اختیار ندارد و در عین حال گزارش شده که برخی از کشورهای اروپایی، مسیرهای هوایی خود را برروی پروازهایی که مشکوک به حمل اسنودن باشند خواهند بست.

براساس اطلاعات محرمانه‌ای که توسط ادوارد اسنودن فاش شده‌،‌آمریکا به صورت گسترده اطلاعات آنلاین و تلفنی مردمش و مردم اروپا را شنود می‌کند. اسنودن همچنین مدارکی از جاسوسی دولت‌های فرانسه و بریتانیا در حریم خصوصی شهروندانشان منتشر کرده‌است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر